Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ünlü yalıda evlenecekler

Lokum İstanbul'un sahibi Zeynep Keyman'ın, Paramparça dizisiyle iyice ünlenen Kandilli'deki Edip Efendi Yalısı'nın sahibi Murat Mengenecioğlu ile vuslata ermeye hazırlandığını ilk bu köşeden öğrenmiştiniz. İzdivaçları konusunda ser verip sır vermeyen çiftin nikah tarihini de yine benden öğrenin. Büyük gün neredeyse gelip çatmış bile; 20 Şubat'ta dizinin çekildiği yalıda vuslata erecekler.

GELİN GİDECEĞİ YALIYI YENİDEN DEKORE EDECEK
İstanbul'un elitlerinin aylarca dillerine doladığı Ebru Yücebaşoğlu ile olan evliliğini geçen yıl Ocak'ta tek celsede bitiren Murat Bey, böylece arayı çok açmadan ikinci kez damat olacak. Müstakbel çiftle ilgili ilginç bir de detay öğrendim; meğer birbirlerinin ilkokul aşklarıymış. Aşklarını resmiyete dökmeleri epey zaman alsa da umarım çok mutlu olurlar. Zeynep Hanım'ın evlendikten sonra oturacağı yalıdaki düğüne, 50 civarında yakın arkadaşlarını davet etmişler. Bu arada sosyete kulislerinde; dekorasyon konusunda oldukça iddialı olan Zeynep Keyman'ın, Murat Bey'in ex eşi Ebru Mengenecioğlu'nun dekore ettiği yalıyı baştan ayağa yeniden dekore edeceği konuşuluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA