Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Reina’ya bu kez taziye için gitti!

İstanbul’a gelen FIA başkanı Reina’ya karanfil bıraktı

FIA (Federation Internationale de l'Automobile-Uluslararası Otomobil Federasyonu) Başkanı Jean Todt, eşi Michelle Yeoh ile İstanbul'a geldi. TOSFED (Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu) Başkanı Serkan Yazıcı'nın davetlisi olarak İstanbul'a iki günlük ziyarette bulunan Fransız başkanın ilk işi, Reina'ya gidip terör saldırısında hayatını kaybedenler için karanfil bırakmak oldu.



TAZİYE DEFTERİNE DUYGULARINI YAZDI
FIA Başkanı Jean Todt, İstanbul'a gelir gelmez, Serkan Yazıcı'ya Reina'yı ziyaret etmek istediğini söylemiş. Yazıcı, İstanbul'a birçok kere gelen ve her geldiğinde mutlaka gittiği Reina'da yaşanan terör olayından dolayı çok üzgün olduğunu belirten Todt'u, Reina'ya götürmüş. Yazıcı ve Todt'u Reina'nın ortağı Ali Ünal karşılamış. Ünal, taziyelerini bildiren ve karanfil bırakan Todt'a mekanı gezdirip saldırıyla ilgili bilgi vermiş.
Bu arada Todt, Reina'nın taziye defterine, yaşanan olaylardan dolayı duyduğu üzüntüyü yazmış. Fransız başkana bu hassas davranışından dolayı kocaman bir alkış...




TOMSFED Başkanı Serkan Yazıcı, Çırağan Sarayı'nda ağırladığı FIA Başkanı Jean Todt ve eşi Michelle Yeoh ile son gün kahvaltı etti; ardından da başkan ve eşini helikopteriyle havalimanına uğurladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA