Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yardım melekleri Bazar’da buluştu

Sosyetenin yardım meleklerini bir araya getiren Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın (TOG) geleneksel pazarı TOG Bazar, önceki gün 11'inci kez kapılarını açtı. Bu kez 'Yaşam Boyu Öğrenme' temasıyla ve Yapı Kredi Crystal Kart ana sponsorluğunda Esma Sultan Yalısı'nda kurulan TOG Bazar'a 150 ünlü marka katıldı. İş, cemiyet ve sanat hayatından tanınmış isimlerin de stant açtığı, iki gün süren pazara, her zamanki gibi yardım melekleri büyük ilgi gösterdi.


TOG BAZAR'DA BOL BOL ALIŞVERİŞ YAPTILAR
Özellikle arkadaşlarının stantlarını tek tek ziyaret eden TOG Bazar'ın ünlü ziyaretçileri, vakfa destek olmak için bol bol alışveriş yaptı. Bu yıl elde edilecek gelirin bir bölümüyle Toplum Gönüllüsü Gençler, sosyal sorumluluk eğitimlerine katılacak. Geçen yılki TOG Bazar'a 2 bin 184 ziyaretçi katılmış ve elde edilen gelirle 4 bin 696 Toplum Gönüllüsü genç desteklenmişti. Vakıf, bu yılki ziyaretçi sayısını henüz açıklamadı ama Ramazan olmasına rağmen geçen yılki rakamları yakalayacaklarını düşünüyorum. Toplum yararına çalışan ve destek olan herkesin eline, yüreğine sağlık...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA