Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni gelin el öpmeye geldi

Tanju Çolak'ın oğlu Amerikalı eşiyle İstanbul'da
Gol kralı Tanju Çolak'ın oğlu Anıl Çolak'ın, Amerikalı avukat Emily Wolfford ile 17 Eylül'de Maryland'de evlendiğini ve Tanju Çolak'ın düğüne katılamadığını sadece bu köşede okumuştunuz.
Tanju Çolak; Haziran ayında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın çek-senet mafyasına yönelik soruşturmasında gözaltına alındığı ve hakkında yurt dışı çıkış yasağı bulunduğu için, oğlu ve gelininin bu mutlu gününe şahitlik edememişti. Tanju Çolak ABD'ye gidemeyince, Anıl bir haftalık eşi Emily'yi, babasının elini öptürmek için İstanbul'a getirdi.

'TÜRK OLARAK İLK GÜNÜM'
Yeni gelin Emily, İstanbul'a geldiklerini sosyal medyadan "Hazır ol İstanbul, Emily Çolak geliyor" mesajıyla duyurdu. Türkiye Cumhuriyeti İkamet İzin Belgesi'ni de Instagram'da paylaşan Emily, "Türk olarak ilk günüm" notunu düştü.
İstanbul'u çok sevdiği ve bir Türk'le evlendiği için çok mutlu olduğu her halinden belli olan Amerikalı gelin için, bakalım Tanju Çolak İstanbul'da, Türk geleneklerine göre bir düğün yapacak mı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA