Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Türk restoranına övgüler yağdırdı

Oscar, BAFTA, Emmy, Altın Küre ve SAG ödüllü İngiliz tiyatro, film ve televizyon oyuncusu Helen Mirren, tam bir Türk dostu olup çıktı; ya da hep öyleydi! Şubat ayında 68. Berlin Film Festivali'ne katılmak için Berlin'e gittiğinde Türk oteli Titanic'te konaklayan Mirren, otelin hamamına girmişti. 72 yaşındaki oyuncu, Türk hamamında çekilmiş fotoğrafını 481 bin hayranının takip ettiği Instagram sayfasına koyup altına da, 'Sanırım hayatımda hiç bu kadar temiz olmamıştım' diye yazmıştı. Önceki gün yolu tekrar Berlin'e düşen Mirren, bu kez de Türk restoranı Hasır'a gidip, Instagram sayfasından Türk yemeklerine övgü yağdırdı.

DÖNERE BAYILIYORMUŞ
Mirren, Aygün Şirketler Grubu'nun Berlin yöneticilerinden Sedef Aygün ile çekilmiş fotoğrafını da Instagram'a koyunca, Sedef Hanım'ı aradım. Sedef Hanım, Mirren'ın Berlin'e her geldiğinde muhakkak restoranlarına uğradığını, dönere bayıldığını söyledi. Her fırsatta ülkemizin reklamını yapan Türk dostu Oscar'lı yıldız Helen Mirren'a teşekkürler...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA