Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Miami’den müjdeli haber

Roman mağazalarının sahibi Turgut Toplusoy dede oluyor. İlk kez bu mutluluğu yaşayacak olan Turgut Bey'e torun müjdesi Miami'den geldi. Eylül 2018'de oğlu Buğra Toplusoy ile nikah masasına oturan oyuncu gelini Ceyda Ateş Toplusoy hamile. Tebrik etmek için aradığım Turgut Bey'in sesindeki mutluluğunu anlatamam. Hamileliğinde 14 haftayı geride bıraktığını öğrendiğim gelini ile oğlu ben aramadan bir saat önce de, bebeklerinin cinsiyetini müjdelemek için aramışlar. Ünlü oyuncu Ceyda Ateş Toplusoy, kız annesi olmaya hazırlanıyormuş. İlk torununun da, gelinin de sağlıkla kurtulmalarını temenni eden Turgut Bey, her şeyin yolunda olduğunu da söyledi.

MİAMI'YE DOĞUMA DA GİDECEK
Buğra Toplusoy, 2013 yazında gönlünü oyuncu Ceyda Ateş'e kaptırınca ortalık karışmıştı! Ceyda Ateş'le ilişkisi yüzünden babası ile arası açılan Buğra Toplusoy, bıraktığı mektupla ailesini terk edip Miami'ye yerleşmişti. Bu olay baba Toplusoy'u çıldırtmış, "Oğlumla kesinlikle görüşmüyorum. Görüşenlerle de görüşmüyorum" demişti. Ancak Turgut Bey, beş yıl sonra geri adım atmış, oğlunu ve müstakbel gelinini affetmişti. Buğra ile Ceyda, bu barışmadan altı ay sonra da evlenmişti. Eski defterleri tamamen kapatan Turgut Bey, torununu kucağına alacağı günü iple çektiğini söyledi. Bu arada Turgut Bey, doğumda gelini ve oğlunun yanında olmak için Miami'ye gidecekmiş.

Yeni misyonu Türk-ABD ilişkileri

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Atlantic Records'un kurucusu rahmetli Ahmet Ertegün'ün de yıllarca başkanlığını yaptığı Amerikan Türk Cemiyeti'nin yeni Eş Başkanı oldu. Suzan Hanım, eğitim, kültür ve sanata destek vermenin yanı sıra Amerikan kamuoyunu, Türkiye'nin ekonomisi, tarihi ve toplumu hakkında bilgilendirme misyonunu da üstlenen cemiyeti, HSBC ABD
CEO'su Michael Roberts ile birlikte yönetecek. Yeni yönetim kurulunda Arzuhan Doğan Yalçındağ, Murat Özyeğin, Ümit Taftalı, Ümran Beba, Serdar Bilgili gibi isimler de var.

BEKLENTİLERİ
BOŞA ÇIKARTTILAR
Bilfen Okulları Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Cem Öztürk ile tasarımcı Aslı Sipahi, herkesi şaşırtıp Eylül ayında 12 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişti. Boşanmanın ardından İsmail Cem Bey, Ecenur Gökdoğan ile flört etmeye başlamıştı. Misillemede gecikmeyen Aslı Sipahi de, Aralık sonunda Nuri Ensari ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Başlarda herkes bu ilişkinin çok uzun soluklu olmayacağını düşünse de, onların aşkı mutlu mesut devam ediyor. Hatta bu ilişkinin mutlu sonla bitebileceğini bile dillendirmeye başladılar! İzdivaçlarına çok ihtimal vermesem de, umarım mutlulukları daim olur.

Fransız devinden
Türkiye'ye özel motifler
Moda tutkunlarına müjde! Dior'un geçen yıl yarattığı ve sosyal medyaya damga vuran Dioriviera koleksiyonu, seyahat yasaklarının kalkmasıyla uçak biletlerinin neredeyse tükendiği Bodrum'a geliyor. Evet, yanlış okumadınız… Forte dei Marmi, Ibiza, Capri ve Cortina gibi dünyanın en popüler noktalarında yer alan Dioriviera pop-up mağazası, Temmuz ayında Yalıkavak Marina'da açılacak. Mağazada, Dioriviera 2020 koleksiyonuyla birlikte bu mağazaya özel seçilen ürünlerin yanı sıra, Bodrum baskılı çanta, mayo ve bileklikler gibi özel üretilen modeller de yer alacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA