Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ATİLLA DORSAY

'X-MEN'ciler Cannes'da gövde gösterisi yaptı

Ülkemizde de bu cuma günü gösterime girecek olan 'X - Men' serisinin üçüncü ve son bölümünün dünya galası Cannes'da yapıldı ve filmin tüm kadrosu hem basın toplantısında, hem de galada bulunarak tam bir gövde gösterisi yaptı. Yönetmen Brett Ratner, bu bölümde serinin bittiğini, ama yapımcılar isterse kimi kahramanların adına başka filmler yapılabileceğini söyledi. Filmi bilim-kurgudan çok fantezi olarak niteleyen Ratner: "Bu filmlerde ölüm yok. Geçen filmlerde ölenler bile geri geliyor" diyerek geçen iki bölümün ünlü kahramanı Jean Gray'in bu bölümde dirilmesini açıklamış oldu.

FRANSA 'EN ROMANTİK'
Halle Berry, Oscar ödülünün kendisini değiştirmediğini ve ödülden sonra çevirdiği 'Kedi Kadın' ya da 'X-Men' serisi gibi filmlerin müthiş bir deneyim olduğunu söyledi. Uluslararası basın tarafından uzun süre alkışlanan Berry, Fransa'nın 'en romantik ülke' olduğunu söyleyerek gazetecilere teşekkür etti. Serideki farklı insanlara gösterilen ayrımcılığın bir simge olduğunu, kendisinin bile ününe rağmen ABD'de farklı rengi nedeniyle her an değişik bir muameleye uğrayabileceğini de sözlerine ekledi.

ÖNEMLİ OLAN EKİP İŞİ
Ünlü İngiliz oyuncu Sir Ian Mac- Kellen, 'Hamlet' oyununun bile kimilerinin sandığı gibi tek kişilik bir gösteri olmayıp bir takım oyunu olduğunu, bu açıdan bu filmdeki zengin kadroyu oluşturan herkesle çok iyi anlaştıklarını söyledi ve hepsine teşekkür etti. McKellen, bir soru üzerine son yıllarda rol aldığı bu iki ünlü üçleme arasında Yüzüklerin Efendisi'ni daha çok sevdiğini söyledi. 'Piyano' filmiyle daha on bir yaşında Oscar alan Anna Paquin ise, bu ödülün okulunu bitirmesine bile yardımcı olmadığını ve daha sonra seyircinin gözü önünde büyümekten onur duyduğunu açıkladı. Filmin üçüncü bölümünün de tüm dünyada çok daha genç bir seyirciye seslenmesi bekleniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA