Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

‘Fazla Şaapma’mak lazım

NE OKUSAK?

Başarılı oyuncu Ömür Özdemir, namı diğer sosyal medya fenomeni Ceri Levis'in ilk kitabı 'Fazla Şaapma' İnkilap Kitapevi'nden çıktı. Kitap piyasaya çıktığı üçüncü gün, hemen çok satanlarda yerini aldı. Kitap baştan sona gülme garantili. Ceri'nin yazdıklarını takip edenlere baştan söylemeliyim ki, kitapta bazı yerler tanıdık gelecek.
Kitabın 'Şimdi Uzaklardasın Gönül Şok' kısmında boşanmış bir erkeğin kendine dönmeye çalışma serüveni oldukça eğlenceli. Ömür'ün 'Üzdünüz Kızlar' bölümündeki saptamaları ise gerçekten olağanüstü. Yalnız tüm kitap gülerken bu bölümde hüzünlenmeniz olası; benden söylemesi, keyifli okumalar...
Üzdünü z Kızlar
Babet çorap giyen adamlar için, bindiğiniz taksinin plakasını alan adamları üzdünüz.
Sinan Akçıl'dan 'Tabi Tabi' dinleyen adamlar için Müzeyyen Senar'dan 'Benzemez Kimse Sana' çalarken gözünüzün içine bakan adamları üzdünüz.
Uyuyunca telefonunuzu karıştıran adamlar için, uyuyunca telefonunuzu şarja takan adamları üzdünüz.
İki dakika beklettiğinizde cingar çıkartan adamlar için Whatsapp'ta online olmanızı gece-gündüz bekleyen adamları üzdünüz.
Üzdük Ömür üzdük...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA