Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

‘Cem biraz da kadın izleyiciyi düşün’

Ediz Hun'dan Cem Yılmaz'a tavsiye

Cem Yılmaz, kuşkusuz ülkemiz sinemasının en değerli isimlerinden biri. Yılmaz, şu günlerde yeni filmi 'Arif ve 216'yı sinemaseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.
Yılmaz'ın yeni filminin baş karakterleri ise 2004 yılından beri komedi tutkunlarının kalplerindeki yerini koruyan esnaf 'Arif' ve 'Robot 216' olacak. Mayıs'ta çekimlerine başlanacak olan filmde Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Ediz Hun da yer alacak.
Hun'un filmde rol olacağını duyunca ilk işim kendisini aramak oldu. Hun, projeyi çok beğenmiş ve "Cem Yılmaz harika biri" diyor. Ona "Sizi yıllar sonra beyazperdede görecek olmak bizi heyecanlandırdı. Rolünüz nedir?" diye sordum, "O zaman daha da heyecanlanın çünkü kendimi oynayacağım" diye yanıt verdi. Efsanenin filmde kendini oynayacak olması gerçekten harika düşünülmüş. Ediz Hun, aralarında geçen konuşmada Yılmaz'a "Kadın izleyicini de düşün" diye tavsiyede bulunmuş.
Hun, bunun nedenini şöyle açıkladı:
"Çünkü Cem Yılmaz'ın kadın hayranı daha çok. Onu kadınlar çok izliyor ve seviyor. Komedide onları düşünerek davranması gerekir." 'Esnaf Arif' ve yakın arkadaşı 'Robot 216'nın maceralarını anlatacağı yeni filmde Yılmaz, komedi dozunu yüksek tutacak. Başrollerini Yılmaz'ın Ozan Güven'le paylaştığı filmin, 2018'de vizyona girmesi bekleniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA