Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

Faydasız köşe

Bu hafta sizlerle engin araştırmalarımız sonucu edindiğimiz alışveriş tipleri ve yatırım tavsiyelerini paylaşacağız. İşte 1 TL ile yapılabilecek harika şeyler:

-Dolar'ın muallakta olduğu bu zaman larda 1 TL'nizi Euro'ya çevirebilirsiniz. Yaklaşık olarak 0.3 Euro, tam olarak da 0,298450528 Euro'ya denk gelmekte. Bu yatırım tavsiyemi kesinlikle dikkate almanızı öneriyorum. Dayım böyle böyle araba aldı.

-Muz. Evet 1 adet muz! Bu harika besin gününüzün mükemmel geçmesini sağlayabilir. Aç karından dolayı oluşan mide yanmasını alır, depresyona iyi gelir ve su ihtiyacınızı karşılar.

-Gevşemenize yardımcı olacak ve yer yer rahatsız edici hale gelecek birkaç dakikalık masaj koltuğu seansını da unutmadık. Bu tarz şeyler için masörlere çil çil para akıtmaya gerek yok! Genelde alışveriş merkezlerinde bulabilirsiniz. Soğuk kış günlerinde sığınmak için iyi yerlerdir.

-1 TL'nizi dört adet 25 kuruş yaptırabilirsiniz. Cebinizde şıngırdadığında insanlar paranızın olmadığını anlamayacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA