Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İLKER GEZİCİ

'Gülten Abla en büyük destekçim olmuştur'

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, önceki gün sevgilisi Öykü Gürman ve rahmetli Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya ile birlikte görüntülendi. Sokak ortasında sohbet eden üçlü, flaşlar patlayınca kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Uzun süredir Türkiye'den uzak olan Kaya'yı gazetecilerle tanıştıran Bingöl; Kaya ile dostluğunun uzun yıllara dayandığını, görüşmelerinden daha doğal bir şey olmadığını belirtti. Bingöl, "Yeni bir proje için bir araya gelmiş değiliz. Onun bürosu da bizimkinin hemen yanında. Bu, rutin bir görüşme oldu. Kendisi, geçtiğimiz dönemde yaşanan olumsuz süreçte benim en büyük destekçim oldu" diye konuştu.

ALBÜM NİSAN'DA

Bingöl, çocukluk hikayesini anlatacağı 'Makas' filminin çalışmalarını hızlandırdığını, filmi yıl sonunda çekmeyi planladıklarını söyledi. Sanatçı; 60'lı ve 70'li yılların öne çıkan pop şarkılarını senfonik orkestrayla seslendirdiği albümünü de Nisan'da çıkaracağını belirtti.

İKİNCİ ALBÜMÜNÜ ÇIKARDI
Yavuz Bingöl'ün sevgilisi Öykü Gürman'ın, 13 şarkıdan oluşan ikinci albümü 'Rüya Bitti' piyasaya çıktı. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan 'Urfalıyam Ezelden' dizisinde ilk oyunculuk deneyimini başarıyla gerçekleştiren Gürman, dizide seslendirdiği 'Kınıfır Bed Renk Olur' türküsünü de albüme koydu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA