YAZARA MAİL GÖNDER Yoğurtlu tavuk

YAZARLAR / Günaydın Yazarları

MALZEMELER
2 adet tavuk göğsü
1 adet soğan
5-6 adet tane karabiber
1 su bardağı yoğurt
1/2 çorba kaşığı salça
Tuz
1/2 çorba kaşığı sıvı yağ

Tavuk göğüslerini soğan ve tane karabiberle birlikte haşlayın. Daha sonra tavukları tencereden alıp ince ince didin ve fırın kabına yayın. Sıvı yağ, salça, yoğurt ve tuzu karıştırın, tavukların üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin.

Ekmek pane

MALZEMELER
100 gr. beyaz peynir
1 su bardağı süt
10 dilim tost ekmeği
4 çorba kaşığı un
4 adet yumurta

Tost ekmeklerinin kenarlarını kesin. İki ekmeğin arasına dilimlenmiş peynirden koyup kenar kısımlarını una bulayın, sonra süte batırın. En son olarak da ekmeğin her tarafını çırpılmış yumurtaya bulayın. Kızdırılmış sıvı yağda kızartın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.