Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Çin böreği
1 adet kırmızı biber
1'er adet kabak ve havuç
1 adat pırasa
2 çorba kaşığı mısır
3 çorba kaşığı sıvı yağ
12 dal maydanoz
1 çorba kaşığı soya sosu
2 adet yufka Börekleri bulamak için:
2 adet yumurta
2 su bardağı galeta unu
Kırmızı biber, kabak, havuç ve pırasayı temizleyip jülyen doğrayın ve sıvı yağda soteleyin. Mısır ve kıyılmış maydanozu katın. Bir-iki dakika bu şekilde pişirdikten sonra soya sosunu katın ve tavayı ocaktan alın. Yufkaları düz bir zemine serip 16 adet üçgene bölün. İki adet üçgen yufka parçasını üst üste koyun ve geniş kısmına sebzeli karışımdan koyup rulo yapın. Önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp kızartın.

Meyveli dondurma
2 adet muz
2 adet elma
2 dilim kavun
1 çay bardağı böğürtlen
1 çay bardağı çilek
1 çorba kaşığı balzamik sirke
100 gr. dondurma
2 çorba kaşığı pudra şekeri
Meyveleri irice doğrayın. Üzerine pudra şekerini serpip 10 dakika dinlendirin ve suyunu süzün. Süzülen meyve suyunun içine balzamik sirkeyi ekleyin. Tekrar meyvelerin üzerine dökün. Servis bardaklarına aktarıp dondurma ile birlikte servis yapın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
YAZARA MAİL GÖNDER