Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BUGÜN NE PİŞİRSEM? ELİF KORKMAZEL

Papaz yahni

MALZEMELER
750 gr. kuşbaşı et
4 adet soğan
6 baş sarımsak
1 su bardağı nar sirkesi
1 tatlı kaşığı tarçın
1/2 çay bardağı et suyu
Tuz
Karabiber
Pul biber

Geniş bir güvecin dibine eti yerleştirin. Üzerine piyazlık doğranmış soğan, nar sirkesi, tarçın, et suyu, karabiber ve pul biberi ekleyin. Sarımsakları bütün olarak ilave edin. Güvecin kapağını kapatın ve önceden ısıtılmış 150 derece fırında 1.5 saat pişirin. Üzerine nar taneleri serperek servis yapın.

Havuçlu patlıcan salatası

MALZEMELER
2 adet patlıcan
3 adet havuç
2 çorba kaşığı tereyağı
Tuz

Patlıcanları közleyin, biraz ılınınca kabuklarını soyun ve tuz ekleyerek bir bıçakla iyice kıyın. Havuçları rendeleyip tereyağında kavurun. Havuçlar soğuyunca patlıcanla karıştırarak servis yapın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA