YAZARA MAİL GÖNDER Kereviz püresi

YAZARLAR / Günaydın Yazarları

MALZEMELER
1 kg. kereviz
2 adet kerevizin yaprakları
2 çay bardağı sıvı yağ
3 çorba kaşığı limon suyu
1 adet rendelenmiş muskat
125 gr. tereyağı
Tuz
Karabiber
Kereviz yapraklarını yağda yarım dakika çevirin. Kerevizleri soyup küp küp doğrayın ve bir tencereye alın. Üzerini örtecek kadar su, bir çorba kaşığı limon suyu ve tuz ekleyerek 20 dakika haşlayın. Haşlanmış kerevizlerin suyunu süzüp mutfak robotunda; iki kaşık limon suyu, muskat rendesi, tereyağı, tuz ve karabiberle çekin. Kızarmış kereviz yapraklarıyla servis yapın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.