Türkiye'nin en iyi haber sitesi

MALZEMELER
1 çorba kaşığı zeytinyağı
2 adet levrek fileto
1 demet pazı
1 adet soğan
4 adet mantar
1 çay kaşığı soya sosu
2 çorba kaşığı krema
4 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz
Karabiber

Kıyılmış soğanı ve doğranmış mantarı kavurun, kıyılmış pazıyı ekleyin. Pazı yumuşayınca tuz, karabiber, soya sosu ve kremayı ilave edin. Bir dakika pişirip ocaktan alın. Levrek filetolarını düz bir zemine yerleştirin. İçlerine pazılı harç koyup sarın ve kürdanla tutturun. Üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri serpip 200 derece fırında pişirin.

PEKMEZLİ KURABİYE
MALZEMELER

1 çay bardağı dut pekmezi
1 paket mısır nişastası
4 çorba kaşığı tereyağı
1.5 su bardağı un
1 adet yumurta sarısı
1 çay bardağı fındık

Mısır nişastası, un ve tereyağını iyice yoğurun. Üzerine yumurta sarısı ve pekmezi katıp yumuşak bir hamur yapın. Hamura silindir şekli verin ve bıçakla ince dilimler halinde kesin. Yağlanmış fırın tepsisine dizin ve üzerlerine fındık koyup pekmez gezdirin. 200 derece fırında pişirin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
YAZARA MAİL GÖNDER