Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

İlgi çeken etkinliklere gel okurum, gel!

Pek bir sevdik eğlenceli alışveriş işini, özellikle 'Garden Sale' çok tuttu bizim İstanbul'da... 6-7 Eylül tarihlerinde, saat 11.00'den gecenin geç saatlerine kadar sürecek olan 'Garden Sale', Maçka KüçükÇiftlik Parkı'nda gerçekleşecek. Etkinlikte; tasarım ürünlerden vintage parçalara, DJ performansından sürpriz gösterilere ne ararsanız var. Alışveriş yapmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı, bu fırsatı kaçırmayın.

BİR KİLO MUZ KAP GEL
Bu partiye meyvesiz girilmez abi! Evet, yanlış okumuyorsunuz... Pazar günü Kiki Ortaköy'ün terasında yapılan Sundaze adlı partilerin girişleri ücretsiz ancak katılımın meyve ile olması şart! Partiye giderken yanınızda esnaftan aldığınız çeşit çeşit, kilo kilo meyveleri götürüyor ve 16.30 gibi DJ performansı ile dans etmeye başlıyorsunuz. Bu partilere meyve haline uğramadan gitmeyin.

YASAĞA İKİ SAAT KALA
Bu akşam değişik bir deneyime ne dersiniz? '22.00'den sonra içki satışı yok ama o saate kadar müzik var' mottosu ile yaratılan etkinlik serisi ile mahallenizin Tekel'inde eğlence var. Nasıl mı? Alkol satışı sona ermeden son iki saati kapsayan bu etkinlikte; mahalle Tekel bayilerinde birbirinden iyi DJ'ler performans sergiliyor. Bu hafta sıra benim evimin hemen birkaç yüz metre aşağısında yer alan Fette Tekel'de olacak. Akaretler'deki bu etkinlikte; Sinan Akay, iki saat performans sergileyecek.

Gonca'nın doğum günü


Geçtiğimiz salı gecesi Cihangir'de Jash isimli bir meyhanenin üst katında düzenlenen Gonca Vuslateri'nin doğum günündeyim... İçeride kimi ararsan var... Emel Müftüoğlu, Hakan Akkaya, Ezra Çetin, Sermiyan Midyat, Atilla Özdemiroğlu, Didem Soydan ve Umut Eker gibi her jenerasyondan fenomen isimler bir arada. Şarkılar söyleniyor, onlarca meze kaşıklanıp keyfe keder katılıyor. Bir ara Sermiyan Midyat ile sohbet ediyoruz; söylediği bir söz kafama dank ediyor: "Dalga geçtiğim ne varsa her şeyi yaptım. Yoga, meditasyon, nefes terapileri ve pilates..."
Gülüp geçtiği ne varsa hayatının bir parçası olmuş. Düşündüm de ne kadar doğru; neye gülüp geçsek 'Ya git Allah aşkına, ne işim olur' desek başımıza geliyor. Siz de 'Asla' demeyin, başınıza gelir, tecrübe edersiniz sevgili okurum. Benim 'Asla' deyip de yaptıklarım neler şöyle bir düşünüyorum...
1. 'Evde tek başına asla vakit geçiremem' diyen ben, şimdi dört duvar arasında kendimle baş başayım...
2. 'Sabahlara kadar gezmezsem eğlenceye doymam' diyen ben, bir akşam yemeği ile tatmin olup evimin yolunu tutuyorum.
3. 'Arkadaşlarım olmadan asla yapamam' diyen ben, şimdi çevremi küçültüp 'Az insan öz insandır' diyorum.
4. 'Asla affetmem' dediklerimi bir bir affedip ilişkilerimi olumluyorum. Kimseye kin beslemiyorum.
5. 'En iyisi, en güzeli benim olsun' diyen ben, az ile yetinip mutlu olmayı öğreniyorum.

Bulutları devre dışı bırakma vakti


iCloud hacklendi, ünlülerin özel hayatları gözler önüne serildi. Hollywood'daki skandal haberinden birkaç hafta önce ben de Apple'ın bulut depolama sistemi yüzünden ünlü bir çiftin başına gelenleri yazmıştım. Ortak hesap kullanımı ile cep telefonundan iPad'e indirilen fotoğraflar ile bir aldatılma hikayesi ortaya çıkmıştı. Bizde işler böyle sessiz sakin yaşanırken, Hollywood'da son yılların en büyük sansasyonu patlak verdi. İlk önce Jennifer Lawrence, ardından Kate Upton, Selena Gomez gibi birçok ünlünün çıplak fotoğrafları internete düştü. Hollywood'daki bu depremin bizim ünlüler dünyasında da artçı etkisi görülmeye başlandı. Herkes bulutunu devre dışı bıraktı. Aman siz siz olun, sevgiliyi baştan çıkarmak için çıplak selfie'ler çekmeyin, açık saçık mesajlaşmayın; başınız yanabilir. Ya da işi kökten çözün; Ayarlar'a girin ve iCloud bölümünden fotoğraflar, e-mailler ve mesajlar sekmelerini kapatın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA