Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Partisi var kendisi yok!

Brezilyalı forvet Neymar, henüz 22 yaşında; kanı kaynıyor, 'İstanbul'a gelmişim, partilemeden dönmem' diyor. Biliyorsunuz ki Paris Hilton'lu parti fotoğrafları büyük olay olmuştu. Bir de Ibiza'daki tekne partisi var ki, yankıları hâlâ sürüyor… Neymar, 10 saniyelik video davetiye ile şehrin popüler isimlerini, kendi ev sahipliğinde düzenlenen partiye davet ediyor.
Ulus'taki mekanda hazır ve nazır bekliyoruz… Geldi gelecek denen oyuncunun bir önceki gün sakatlandığını ve doktorundan izin koparamadığını öğreniyoruz.
Kendi partisine gelemeyen Neymar'ın bir ihtimal otel odasından kaçacağını düşünüyoruz, bekliyoruz… O geceyle ilgili; Burcu (Esmersoy), Neymar'ı yakın takibe almış, yıldız futbolcu gelmeyince de depresyona girmiş gibi saçma haberler çıktı! Ağzı olan konuşuyor işte... İşler öyle değil. O gece Neymar'ın partisinin sponsoru vardı, Burcu da marka adına Neymar'ın partisine ev sahipliği yapıp tüm arkadaşlarını davet etti. Davetliler arasında ben de vardım. Ben Neymar'a meraklıydım ama partiye Burcu için gittim ve eğlendim. Neymar gelmiş gelmemiş bana ne; Burcu'lu parti bir şahane!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA