Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Ördek etinden Adana dürüm yer misiniz?

Beyoğlu'nda Nu Pera'nın hemen yanında Türk mutfağının en cool halini keşfediyorum… Mekan daha birkaç haftalık, adı da Tabla. Biz gençler hasretiz Türk mutfağına ama bir o kadar da sıkılmışız yağlı esnaf lokantalarından bozma mutfağa… İşte burası sizi tekrar kendi tatlarınıza hayran bırakacak. Babaannenizin yemeklerine göz kırpıyor ama çok da pratik ve leziz. Mönü sizi Türkiye'nin dört bir yanına ışınlayacak. Mönüde ilk gözüme takılan ve 72 saat pişen dana kaburga, kuru fasulye ile servis ediliyor. Bir de Kayseri Karpuzatan'ı sipariş edin; çemenli bonfile sashimi geliyor! Trakya'dan Edirne, Fethiye'den Yaka köyü, İstanbul'dan balık pazarı ve dahası burada… Tam bir lezzet seyahatine çıkıyorsunuz mönüden yemek seçerken. Yemekleri; mekanın hem sahibi, hem de şefi Melih hazırlıyor. Kendisi gibi şef olan Cihan ile birlikte açmış burayı. Melih, New York mutfaklarında pişmiş… Unutmadan, ördek etinden Adana dürümü de mutlaka tadın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA