Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

96-97 jenerasyonu sokakta!

Tam 10 yıl fark atıyor bize. Size kaç yıl atarlar hesaplayın. Bugün hepsi 18'lerinde...
Masalarında neler konuşuluyor söyleyeyim...
Bu gençler Türk magazini ile ilgilenmiyorlar, ne varsa Hollywood'da? Buradaki bir çok ünlüyü de tanımıyorlar. 'Bak kim geldi?' dediğimizde, 'Kim ki o?' deyip şaşkın bir ifade ile ünlümüzün yüzüne bakıyorlar.
Onlar İstanbul'un popüler üniversitelerini değil; başka kıtalarda özgür kalabilecekleri okulları kafalarına yazıyorlar. Bizim gibi Ankara, İzmir ve İstanbul tercihi akıllarından bile geçmiyor. Modaya rahatlık olarak bakıyorlar; kokoşluk out. Ne kadar rahat ve sporsa, onlar için o kadar şık! Birbirlerine netler, ağızlarına geleni söylüyorlar. Bizim gibi masadan kalkınca arkadan konuşma olayını pek sevmiyorlar. 'Ne varsa suratıma söyle' diyorlar ve asla birbirlerine kırılıp gücenmiyorlar. Arkadaşına dönüp 'Bu kıyafet sana olmamış, bizimle değilsin' diyor; o kişi de buna asla bozulmuyor. Snapchat dünyasına hakimler, anlık görüntü paylaşırım ve sonra yok olur gider. Instagram onlar için fazla özgür ve bakkal.
Ailelerinin oradan onları gizlice takip etme durumundan hiç haz almıyorlar. Hesabı ortak ödemekten yanalar, hani Alman usulü dediğimiz var ya; işte tam Almanlar... İşte son gençlik durumları.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA