Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Herkesin sorduğu o soru

İlk önce sosyal medya üzerinden izini kaybettim Indhira Taşpınar'ın. Tanıyanlar, 'Biz de bilmiyoruz; sıkıldı herhalde' deyip konuyu geçiştirdi. Hemen ardından hafta sonu Taşpınar'ın mekanı Propaganda'ya gidenler, "Mekanda Taşpınarlar'ı göremedik, tıka basa doluydu ama onlar yoktu. Selam vermek istedik ama olmadı" dediler.
Olabilir, o gün mekanın başında durmak istememişlerdir dedik, konuyu yine kapattık. Hemen ardından bir sabah mekanın önünden geçenler, tabelanın kaldırıldığını ve kepenklerin indiğini söyledi.
Daha 24 saat öncesinde dans pistinden gelen sesler kulağımızda çınlarken, şimdi yerinde yeller esiyordu. İlginç! Hemen ardından sosyal medya üzerinden anons edildi; 'Propaganda İstanbul ve Alaçatı bugün itibariyle kapanmıştır.'

SENARYOLAR...
Şehirdeki gezginler, bu durumla ilgili onlarca senaryo üretiyor, birçok ticari meseleden bahsediyorlar. Eşi Adnan Taşpınar'ın iş hayatındaki hamlelerinin, Indhira'nın işlerini etkilediği konuşulanlar arasında. Umarım Propaganda'nın ticari nedenlerden ötürü kapandığı söylentileri doğru değildir.
Ve Indhira yine mekanlar açmaya, dilediğince müzik yapmaya devam eder.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA