Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Romeo düşse kızlar kapar!

'Romeo & Giulietta' müzikali için Zorlu PSM'deyim. Gösteriye gitmeden kızlar kulağıma eğilip "Mert bu gösterideki erkek oyuncular bir efsane, aşık olduk" dedi. Evet bu kızların üçüncü seyri. Onların derdi erkekler, benimkisi ise telefondan biraz uzaklaşıp kafayı iyice boşaltmak. Kızlar siz seyrededurun, bense terapideyim.
Bu müzikal, oyunculuk yeteneğinin ötesinde bir kabiliyet gerektiriyor. Oyuncuların her biri jimnastikçi; lastik gibi eğilip bükülüyorlar yahu! Vücutları best model seçmecesi, sesleri ise büyülü birer bülbül. Dekor ve kostüme laf söyleyeni tokatlarım. 2.5 saatlik müzikalde bir saniye sıkılmanın imkanı yok. İtalyanca olan müzikalde alt yazı isteyene tercüme de var ama bırakın sözleri, zaten gösteri her şeyi anlatıyor.
Ön sıramdaki Fahriye Evcen ve Burak Özçivit de yerli Romeo ve Juliet'im oldu. Onları mı dikizleyeyim, yoksa İtalyan harikasını mı izleyeyim aklım karıştı. Hatta bir ara dürtüp 'Hadi sahneye, sıra sizde' diyecektim, kendime zor hakim oldum. Hoş olmaz mı bu ikiliden aşk dolu bir müzikal? Dikkatimi çeken, aklımda yer edense ünlü ikili gibi birçok genç çiftin ilişkilerine sanatsal terapi yapması.

SAHNEDE EVLİLİK TEKLİFİ!
Tam da bunu düşünürken 20 dakikalık molada sahneye kız arkadaşının kolundan tutup çıkan genç bir delikanlı, dizlerinin üstüne eğilip evlilik teklifi etti. Düşüncem boşa çıkmadı. Sanat aşkı yapıştırır, hem de Japon yapıştırıcısı ile. Monoton çiftlere sağlam bir öneri, hemen deneyin iyi gelecek! Ah keşke bu çift Fahriye ve Burak olsaydı... Bana kızmayın canlarım ama o çiftin yerinde keşke siz olsaydınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA