Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Biz daha çoook partileriz

Yıllar önce SABAH Gazetesi'nin önünden geçerken, bir nevi totem yapardım, 'Bir gün ben de bu gazetede yazacağım' diye… O günlerin üzerinden yıllar geçti ve gazetedeki birinci yılımı geçtiğimiz aylarda ardımda bıraktım. Çalışmak, hedefe yürümek, yürekten inanarak istemek, yıldırmak isteyenlere gülümsemek… Bütün formülüm buydu. Yazı yazabilme kabiliyetimin dışında iyi bir parti organizatörü olduğum söylenir. İşte önceki gün, bu iki yeteneğimi aynı çatı altında topladığımız bir GÜNAYDIN Yaza Merhaba Partisi düzenledik. Parti mekanımız St. Regis Otel'in terasında yer alan Spago'nun barıydı. Pazartesi günü gün batımında buluştuğumuz ve Alican Ulusoy'dan Sitare Akdilek'e, Elif Gönlüm'den Ayşe Hatun Önal'a birçok ünlü ismin katıldığı gece çok keyifliydi. GÜNAYDIN ailesi adına tüm katılanlara teşekkür ederim.



PARTİDE NELER KONUŞULDU?
Ayşe Hatun Önal'ın iki yeni hit şarkısı daha geliyormuş, o yüzden heyecanı tavandı. "Yaza patlatacağım, az kaldı" diyerek partide kısa bir süre gözüküp stüdyoya şarkıları okumaya gitti güm güm Ayşe!
Didem Soydan ve Umut Eker partiye beraber katıldı. Ayrılmaz ikili, davetin en cool tipleriydi. 'Umut'u da artık nikah masasına oturtacağız' esprileri patlatırken, bir yandan da Didem Soydan'ın bu ayın sonunda düzenleyeceği partinin detaylarını dinledik.
Sinem Öztürk geceye yalnız katılanlardandı. Bir önceki partiye Macit Bitargil ile beraber gelmişti. Bu davete tek katılınca ben "Hayırdır kuzum?" deyip köşeye sıkıştırdım kendisini. Ah hepimiz aynıyız; çiftleri tek başına sosyalleşirken görünce hemen kafamızda 'Yoksa ayrılık mı var?' manşetini atıyoruz.
'Karadayı' dizisinin kadınlarını da unutmamak lazım. Melike İpek Yalova ve Sema Öztürk, davetin son dakikalarına yetişti. Melike ile çocukluk arkadaşı olduğumuzdan, 'Birlikte kaç yılı devirdik' muhabbetinin suyunu çıkardık. Bir ara dilimden Coşkun Sabah'ın 'Anılar' parçası dökülüyordu…
Gecenin en ilgi çekici isimlerinden biri de Selahattin Dönmez'di. Gazete yazarlarımızdan olan ünlü diyetisyenin birkaç hafta öne çıkardığı 'Dört Haftada İdeal Kilo İdeal Vücut' kitabını merak etmeme rağmen, üşengeçliğimden olsa gerek "Hadi Selahattin, sen bize formülü ver biz uygulayalım. Kim okuyacak şimdi kitabı…" deyip biraz ayıp ettim sanırım.
Bana sorarsanız Yerli Kardashian Ailesi onlar; Öztürk Kardeşler. Ee tabii onların mutaassıp hali diyelim, kızları da sinirlendirmeyelim! Berna Öztürk'ün pembe saçları, konukların birbirini dürtmesine sebep olurken, Bilge'nin "Bir parti de beraber patlatalım" demesiyle aklım çelindi. Öztürk Kardeşler'le bir partiye ne dersiniz?
İşte bir GÜNAYDIN partisinden akılda kalanlar… Çok eğlendik, çok güldük, kaynaştık. Magazinden korkmayan, bunu keyif olarak görebilen bizler bir arada olduğumuz sürece biz daha çok dans eder, partileriz…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA