Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Sinek kaydı erkekten kızıl jönlere!

Kenan İmirzalıoğlu'nu ince üst dudaklarıyla mı alırsınız yoksa burma 'Karadayı' bıyıklı halleri daha mı iyiydi? Kenan'ın dizisinin bitmesinin ardından bıyıksız fotoğrafına zoom yapıyoruz. Olmuş mu, olmamış mı? Ee gözümüz alışmıştı o hallerine Kenan'ın.
Bir dönem kirli sakal modasına kapılmıştı erkeklerimiz, ortalık El Kaide'ye dönmüştü. Allah'tan sakalı kestiler ama ardından 'Malkoçoğlu' ve 'Karadayı' bıyığı geldi ve tam alışmışken o da sıfırlandı. Neyse ki her erkeğe yakışmayan bu akımdan da kurtulduk. O zaman varsın hayat, sinek kaydı devam etsin erkeklerimiz için. Peki bugünlerde nasıl erkekler revaçta hiç düşündünüz mü?
'Kızıllaaaar' diye çığlık atıyor kız tarafı. Şimdilerde erkek borsası kızıllar üzerine oynanıyor. Biz de Kerem Bürsin rüzgarına kapılırken Hollywood'da ilk kızıl James Bond olacak olan Damian Lewis konuşuluyor. O zaman buradan kızıl erkeklerimize sesleniyorum; dönem sizin döneminiz beyler!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA