Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Yazın en büyülü aşk şarkısı

Arda Turan-Aslıhan Doğan ilişkisini Bodrum-Çeşme hattında bol bol dikizliyorsunuz, tahminler yürütüp 'Aşk-ı Memnu' kafasına bağlıyorsunuz. Peki, onlar iskeleden balıklama serin sulara atlarken, şezlongda aşk sözlerini birbirlerine fısıldarken fonlarında hangi şarkı çalıyor merak ediyor musunuz? O şarkıyı, Gümüşlük Mimoza'da, Türkbükü Sess'te üst üste bıkmadan usanmadan dinliyorlar. Mabel Matiz'in 'Gel'i onların aşklarının fon müziği... O çaldığında sanki hafif bir rüzgar esiyor, güneş yüzünü gösteriyor, yakmıyor gibi... Sözlerini biraz hatırlayalım mı Arda'nın dilinden Aslıhan'a dökülen şarkının: Gel arsız firar/ Düş yollarıma densiz / Ben kaldım viran, geçmez bu ömür sensiz...

Bu düğün konuşulur

Yalıkavak Marina bu yaz bir de düğüne ev sahipliği yapacak, hem de sezonun tam göbeğinde. Termometreler 40'ları gösterdiğinde, şapır şapır terlediğimiz o sıcak yaz akşamlarında; Reyhan Göksun ile Abdullah Taşkın 'evet' diyecek. 15 Ağustos'ta B Long Beach'de Cipriani tatlarından oluşan İtalyan lezzetlerini mideye indirip arkasına tenekeler bağlanmış buggy'leri ile Billionaire'e geçecekler ve düğün partisi yapacaklar. Çifte mutluluklar diliyorum!

En çok istek alan Türkçe hitler neler?

Türkbükü sahillerinde hangi parçalar yankılanıyor, avaz avaz hangi parçalar söyleniyor merak ediyor musunuz? Türkbükü'nün istisnasız her gece dolu olan tek mekanının müzik direktörü Can Parlak'a sordum... İşte peçetelere yazıp istediğimiz, DJ'e ikramlarda bulunup kanına girdiğimiz müzik listemiz. (Aşağıdaki sıralamayı kafama göre yaptım; kırılmak gücenmek yok! )

'Bangır Bangır' (Gülşen)
'Yakarım Canını' (Ajda Pekkan)
'Güm Güm' (Ayşe Hatun Önal)
'Ders Olsun' (Demet Akalın)
'Aşk Bile' (Nazlı Mengi)

İşte size bir şezlong kitabı


Buğra Gülsoy'un da Instagram hesabından paylaştığı, ağız sulandıran bir şezlong kitabından bahsedeceğim... Arzum Uzun'a ait olan romanın adı '99 Yazı'. Kitap 1999 yazında Bodrum'da geçiyor. Türkbükü'nde bir sitede yaşayan bir grup arkadaşın hikayesi bu... Holding sahibi 'Verdi Tenko'nun kızı 'Cenda', eski pop star 'Haluk Türkan'ın kızı 'Ayda' ve avukat 'Necati Yılmaz'ın kızı 'Bilun'... O yaz 'Bilun' hayatının aşkıyla tanışıyor. Kahkahalarınızla gözyaşlarınıza engel olamayacağınız, edebi yönü de es geçilmeyecek bir kitap.

'Entourage'ın yıldızı İstanbul'da

Bu hafta sonu vizyona giren 'Entourage' filminin başrol oyuncusu Adrian Grenier; İstanbul'da Beyoğlu-Karaköy- Arnavutköy üçgeninde takılırken karşıma çıktı. Özlem Önal ve Ömer Karacan ile sohbet eden ünlü oyuncu, 10 Karaköy'de konaklayıp Arnavutköy'de rakı-balık keyfi yaptı. Ben Beyoğlu'nun popüler teras barlarından birinde karşılaştım kendisiyle... Bakalım hangi 'Entourage' hayranı yakışıklı oyuncuyu yakalayıp onunla selfie çekecek?

Bu yaz da meydan okuyoruz!

Yeni nesil bir uğraş bu, geçen yazdan alışkanlık olsa gerek; 'arkadaşlarına meydan okuma' kafası. Geçen yaz ALS hastalığına dikkat çekmek için bir kova buzlu suyu başımızdan aşağı boşalttık. Bu yaz ise Çin'de, sıfır beden kızların arasında yayılan yeni bir akım başladı. Bu akımda elinizi arkadan dolayıp göbek deliğinize dokunmaya çalışıyorsunuz. Eğer bu hareketi başaramıyorsanız; kilo fazlanız var hanımlar! Bu durumda bir sonraki adımınız kilo verip meydan okumayı tamamlamak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA