Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

48 saatte plaj mevzuları

Plajlara sere serpe yayıldığımız anlarda, başlıyoruz gündemin başlıklarını atmaya. Bu hafta da 48 saatlik Bodrum turumda neler konuştuk, kimler dikkatimizi çekti, başımıza neler geldi anlatıyorum. Hazır mısınız?
* ZÜHTÜ'LÜ EĞLENCE Hollanda'nın en iyi caz DJ'lerinden biri o: Maestro... Bugünlerde Çeşme ve Bodrum'daki plaj partilerinde ona rastlıyoruz. Geçtiğimiz hafta Juju'daki partide çaldığı şarkıyla adından söz ettirdi. Koyda yankılanan o şarkı, meşhur türkümüz 'Zühtü'ydü. Maestro'nun favori parçalarından biri o. Dünyaca ünlü kulüplerde bu şarkı çaldığında gençlik nasıl dans ediyor, ne yapıyor bilmiyorum ama bizim cool gençlik 'Zühtü' çaldığında başlıyor omuzlarını sallayıp parmaklarını şıklatmaya!
'Samanlıktan kaldıramadım samanı da Zühtü / Ben sana yandım Zühtü...'
Yolunuz Maestro'lu partilere düşerse, bu türküye eşlik edersiniz...
* KIPKIRMIZI GÜLŞEN Gülşen'in ikinci klibini izleyenler şarkının 'Dan Dan' olduğunu bilmeseler, bir Kylie Minogue klibi sanabilirler. Yerli Kylie'miz, klip dünyasının sınırlarını zorlamış. Çeşme ya da Bodrum plajlarına inmeden, yerli yakışıklıları dizmeden, sıradanlaşmadan iyi bir iş çıkarmış. Koray Birand'ın yönettiği klipte; çöldeki Mustang'li kadınla, yol kenarındaki kırmızı neon ışıklı motelle izleyiciye tam bir Kaliforniya rüyası yaşatılıyor. 'Dan Dan', çok seksi bir klip olmuş. Bu arada Bahar Kongel Fransez'in gözünün hastasıyım; klipteki görselliğin tüm detayları ona ait. Şimdi üçüncü klip 'Bir Fırt Çek'e gelmeli çünkü şarkı gece kulüplerinde marş olmuş durumda.
* ERGANİ KAFASI Bütün gün plajların konusu, Emre Ergani'nin düzenlediği happy hour'lardı. Havana gençliği, 'Ah o zamanlardaki eğlence olsa keşke' diyordu. Emre'nin yazlık localarında büyüyen jenerasyon, adeta geçmişe dönüyordu. Ne de olsa hiçbir mekan, partileme konusunda Emre'nin Bodrum'da olduğu zamanki gibi değil. Belli mi olur, belki Ergani önümüzdeki yaz köyüne geri döner.
* KÖPRÜNÜN ÖBÜR UCU Türkbükü'nde hayat; Sess'ten, Ship A Hoy'dan ya da 5 Oda ile Maçakızı'ndan ibaret değil tabii ki, daha fazlası var. Siz de 'Türkbükü bu sene neden boş kuzum?' konuşmalarını duyuyorsanız, köprünün diğer tarafına uğramamışsınız demektir. Bugüne kadar 'Köprüden sonrası beni kesmez' diyen herkes orada takılıyor. Minibüs ve taksi durağının ortasından sağa dönerseniz, tezgahları geçtikten sonra köprünün diğer tarafının nimetleri ile tanışacaksınız. Mekanların doluluğunu gördüğünüzde de afallayacaksınız. Özellikle Garo's ve Miam'da yer bulmak çok zor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA