Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

En çok bu aşkları ve mekanları konuştuk

Yaz aylarının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bronz teninizin tadını çıkarın, kısacık şortlarınızla, parmak arası terliklerinizle vedalaşmaya hazırlanın. Şimdi arkanıza yaslanın çünkü bu yazın en sevdiğim haberlerini bir araya getirdim. İşte bu yaz göze batanlar, aklıma takılanlar ve 'Oldu mu şimdi!' dedirtenler...

EN ÇOK 'HAYIR' DİYEN

Kuşkusuz Bade İşçil-Malkoç Süalp çiftinin boşanma davasının her detayına hakimsiniz. Adli tatil döneminde olduğumuz için şimdilik karşılıklı atışmalara şahit oluyoruz. Kız tarafı sessiz; oğlu Azur ile Nişantaşı'nda dolanıyor ve evliliğiyle ilgili konuşmuyor. Röportaj için peşinden koşan gazetecilerden dergi yönetmenlerine, yapımcılardan reklam teklifi yapan markalara kadar herkese koca bir 'Hayır'diyor Bade. Sadece oğlu ile ilgileniyor; krizi paraya çevirme derdi de yok.

EN MERAK EDİLEN

Soho House; üyelik meselesi, komitesi, teras partileri ve Hollywood'dan gelen misafirleriyle en çok merak edilen mekandı. Üye olamayanların giderli halleri vardı bir de; 'Bana üyelik yolladılar da ben istemedim' diyen ağır abiler ve ablalar sistemi eleştirdi. Mekanın fotoğraf yasağını delmek için uğraşanlar da görülmeye değerdi. Şimdi ortalık sakin ve herkes Eylül'de neler yaşanacağını merak ediyor. Eylül'e kadar yeni üye alınmayacağını duyan Soho meraklıları ise derbeder!

EN BAŞARILI

Hangimiz 'Aşk mı, kariyer mi?' sorusuna 'Her ikisi de' diyebilecek kadar şanslıyız? En azından ben kıramadım şeytanın bacağını! Ama imkansız değilmiş çünkü Arda Turan bunu başardı. Arda, artık Barcelona'da top sektiriyor, bir de aşk yaşıyor. Oh kebap! Evi hazır, misafirlerini ağırlamaya başladı. Hem de doğallığını, samimiyetini hiç kaybetmiyor ve her an arkadaşlarıyla ilgileniyor. Ben de şimdi Arda'ya kurşun dökmeye gidiyorum.

EN KARARSIZ MEKAN

'Nammos gelir mi, gelmez mi?' sorusu, Ege hattında bu yazın en büyük sorunsalıydı. Mikonos'un ünlü mekanı Nammos, Bodrum Mandarin Oriental'in önüne konuşlanacaktı. Geldi, gelecek söylentileri yayıldı, ardından 'Bir sonraki yaza' denilip şaşırtmaca yapıldı. Sonra özel bir davet yapılacağını duyduk ama bir baktık o da iptal! Bir basiretsizlik var, çözemedik. Nammos hayalleri çöpe gitti.

EN AŞK DOLU 'EVET' DİYEN

14 Temmuz'da Fransa'da Can Bonomo'dan evlenme teklifi alan Didem Soydan, kış düğünü sevmediği için önümüzdeki yaz düğün yapacak. Oh ne rahat valla! Zaten şu düğün yarışını hiç anlamam; hele ki o kurallarla davetlileri kasanlar yok mu! En son 'Bembeyaz giyineceksiniz' diye kural koyduğu için sosyetik bir arkadaşımın düğününe katılmadım. Neyse... Didem'in 'Eveeet!' naraları buralara kadar ulaştı. Şimdi sırada nikah var. Bana da bu nikahı basmak kaldı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA