Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Abartılı yaşayan herkes şöhret olabilir mi?

Çılgın bir hayata sahipsin. Dan Bilzerian gibi Instagram'da milyonlarca takipçin var, fenomenin önde gidenisin, su gibi hatunlar etrafında, bitmeyen partilerde kopuyorsun, hızlı arabalar kullanıp gösterişin dibine vuruyorsun.
Özel jetinden fotoğraflar paylaşıp şımarıklığı ukalalık ile parlatıyorsun. Ya da Jelena Karleusa gibi dekoltenin ötesine geçip çıplaklığınla övünüyorsun. Kardashian'dan hallice pozlar paylaşıyor, saçını maviden pembeye boyayıp en pahalı çantaları takıyorsun.
Kısaca; zenginlikle, seksiliği ve ukalalığı harmanlıyorsun. İşte o zaman şöhret kaçınılmaz oluyor. Amacına itina ile ulaşıyorsun. Şöhret olma kanunları değişti diyorum, hak verin bana. Eskiden 'Ne iş yapıyor, ne yeteneği var?' diye sorarlarmış. Sanatın hangi dalını icra ediyor? Ne üretmiş? Başarısı neymiş? Şimdi bu sorular rafa kalktı; kimse bunlarla ilgilenmiyor. Bir bakın sanat dünyasına; onlarca müzisyen ve oyuncu yetişiyor. Dizilerde oynuyorlar, besteler yapıyorlar. Hangilerinden haberdarsınız? Hangisi adından söz ettiriyor, adına köşeler yazdırıyor? Hiçbiri! Geçti gitti hepsi sabun köpüğü gibi...
Çünkü günümüzde yaşam stiliyle tanınma dönemindeyiz. Hele ki bu yaşam stili, ulaşılması zor ve uğruna milyonlar akıtmak gereken bir stilse vah halinize! Ee yetenek para yapmıyor arkadaş! Sokakta çok yetenekli insan var, onlara kıymet veriliyor mu? Hayır! Peki ya Dan Bilzerian tarzı hayatlar...
Çok uzağa gitmeyin; geçtiğimiz hafta hepimizin gündeminde Emir Bahadır'ın yüzbinlerce liralık doğum günü partisi vardı. Dev puntolarla genç iş adamının Göcek'teki partisini konuştuk. Daha da konuşacağız; diyorum ya dönem bu. Ortama ayak uydurursan sen de şöhreti yakalarsın bebeğim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA