Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Haftanın 'en'lerine hazır mısınız?

HAFTANIN KUTLAMASI
Haftanın en eğlenceli doğum günü partisi Gökhan Türkmen'indi. Gümüşsuyu'ndaki Park Bosphorus Hotel'in terasındaki Izaka'da düzenlenen partide Gökhan, kendisi için sahneye çıkıp şarkılar söyledi. Parti ilerleyen saatlerde Gizli Kalsın'da devam etti. Izaka'nın ismini duyduğumda Japon restoranı sanmıştım, meğer Osmanlıca'da tattırma anlamına geliyormuş. Dev mekanda iç içe dört konsept varmış. O gece eğlencesine şahit oldum ama en kısa zamanda da lezzet kısmını deneyimleyeceğim.

HAFTANIN KONSERİ
Haftanın en iyi performansı Gülşen'in Açıkhava konseriydi. Biz oturduğumuz yerde ter dökerken, o nefes almadan dans etti. Performansının yanı sıra Hakan Yıldırım etkisi de ona başka bir hava katmış. Tek mutsuzluğum; protokoldeki insanların yerlerinden kalkamamaları. Sürekli sağımızdaki solumuzdaki çekiştirdi; 'Oturun izleyemiyoruz' diye. Ee Gülşen'i bacak bacak üstüne oturup izleyemezsin ki, Fazıl Say konserine gelmedik! Kalk dans et!

HAFTANIN LEZZETİ

Haftanın en iyi restoranı Arda Türkmen'in Mükellef isimli yeni meyhanesi. 'Manzaram olsun, gitmediğim bir yer olsun, lezzetli rakı mezemle fonda meyhane müziğim olsun' diyorsan doğru yerdesin. Hemen hemen her akşam rezervasyonları dolu. Bir diğer restoranı Forneria'nın bulunduğu otelin terasında bulunan mekanı görün.

HAFTANIN EN İLGİNCİ
Sizi tutup yaka paça tiyatro sahnesine atsalar ne hissedersiniz? Benim dizimin bağı çözülür. Bir doğaçlama tiyatro sporu takımı olan Yaka-Paça ekibi; kurgusuz, senaryosuz sahneye çıkıyor ve onlar oyuna başladığında doğaçlama olarak onların oyununa dahil oluyorsunuz. Oyuncuların her biri fazla komik. Gündelik hayattaki komik durumları onlarla beraber sahnelemek istiyorsanız; Biletix'ten biletinizi alıp Tiyatro Karakutu'ya gidebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA