Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Hermes senaryoları

Magazin dünyasında ringe Hermes çanta çıkınca, hakkında sayısız magazin haberi de çıkıyor. Hem de büyük puntolarla, bangır bangır yazılıp çiziliyor, kulaktan kulağa yayılıyor... İyi bir senaristin tornasından çıkmışcasına senaryolaştırılıyor. Bundan iki yıl önce cemiyet hayatının iki ünlü kadını 'Hermes savaşı' adı altında manşetlerdeydi hatırlarsanız... İstanbul mağazasında yaşanıldığı iddia edilen olayın her detayına hakimdik. İkisi de bir çanta için kapışmıştı 'Hayır o çantayı kaptırmam, benim olacak; hodri meydan' diyorlardı. Benzer bir olay da Paris Hermes'de yaşanmıştı, oradaki mevzumuz da sosyetik sevgilisine Hermes çanta alan işadamı, sırada beklememek için ex-sevgilisinin forsundan faydalanıp onun adına sipariş vermişti. Sonra olay manşete çıkmıştı... Ve buna benzer birçok Hermes dedikodusu alıp başını gitmişti. Kimimiz inanıyordu, kimimiz de 'Yok artık' deyip gülüp geçiyorduk. Şimdi bir Hermes dedikodusu daha üretildi, allanıp pullanıp yazılıp çizildi. Aslıhan Doğan'ın 20 bin Euro olduğu yazılan Hermes çantasıyla ilgili iddiadan bahsediyorum. Ben haberi okurken bir kez daha insanların hayal dünyasına hayran kaldım. Nasıl da senaryolaştırıp yazıp çiziyorlar yahu... Gülüyorum bu yalan dolan haberlere. O afilli binlerce Euro'luk çanta hep başrolde, hep gündemde, hep de dramatik bir hikayeye sahip; vah haline! Şimdi siz Hermes de neymiş diyeceksiniz. Mesela bu gördüğünüz Hermes çanta 85 bin dolar değerinde ve timsah derisinden. Dilersen banka kredisi ile, dilersen bir evini satıp bu çantaya sahip olabilirsin. O zaman senin de bir afili Hermes hikayen olur; ne dersin?

JUSTIN BIEBER'IN KÜÇÜK EMRAH HALLERİ


Amerikalı boksör Floyd Mayweather'ın Vegas MGM Grand Garden Arena'da kazandığı galibiyetten boks meraklıları haberdardır. Mücadeleyi izleyenler arasında birçok Hollywood yıldızı ile tabii ki yakın arkadaşı Justin Bieber da vardı. Arkadaşının ringdeki başarısını tebrik etmek için güvenlikleri aşarak yanına gitmeye çalışan Bieber'ın egosu yerle bir olmuş, vah haline! Neden mi? Bieber usul usul kalabalıktan sıyrılarak ön saflara doğru ilerlerken Mayweather'ın güvenliği 'Sen de kimsin çocuğum, dur orada' demiş ve arkadaşının yanına yanaştırmamış. 22 yaşındaki egolu Bieber gözleri yaşlı bir şekilde tıpış tıpış yerine dönmüş. Yayınlanan videodaki boynu bükük Bieber'ın küçük Emrah hallerine içim acıdı ama olsun bazen şöhretin kuralları aşamayacağını bilmeli insan. Kim olursan ol, ister milyonları kendine aşık et, ister milyon liralarınla caka sat; kurallara uymayı bileceksin, isminin havasına kapılmayacaksın. Bizim topraklarımızdaki parasının gücü adına hareket eden bazı ünlülere de bir had, hudut bildirilmeli. Bir hop denilmeli değil mi?

BAŞROLLERDE SEN VARSIN 'TEKTAŞ'


Süreyya Yalçın'ın yüzüğünün fiyatı hakkında kendisinin bile fikri yokken, bizim hemen bir fiyat etiketi yapıştırmamız ne olacak? Kalp şeklinde, benzeri Lady Gaga'da var. Fotoğraf yanıltmıyorsa; nereden baksan 6 karattır, ee o zaman fiyatı da 300 bin dolardır. 'Süreyya da bu rakamın altında yüzük takmaz' diyen sosyetik jüri de var etrafımızda, daha ne olsun! Sen de bir tektaş şöhretine sahip olmak istiyorsan; yüzüğün 5 karatın altında kalmamalı, bir çakıl taşından büyük olmalı, gazetecilerin dikkatini sahibinden önce yüzük çekmeli. Fotoğrafını çekmek için ne flaşa, ne de zoom'a gerek olmamalı. Neyse biz Süreyya'nın tektaşına değer biçerken o Bodrum'da Eylül'ün huzurunu yaşıyor, aldığı evlilik kararının keyfine varıyor. Tebrikler Süreyya!

BOKSLA GELEN MUHTEŞEM VÜCUT!

Boks maçları, ringler demişken bugüne kadar ilgi alanıma girmeyen boks, şimdilerde pek aklımı çeliyor. Sanırım kickboks'a başlayacağım. Bunun da sebebi vizyondaki 'Southpaw' (Son Şans) isimli film. Jake Gyllenhaal'in bu film için günde altı saat spor yaptığını, bunun üç saatinin boks, diğer kalan üç saatinin de kondisyon, esneme ve kardiyo olduğunu öğrendim. Ve ortaya muhteşem bir vücut çıkmış! İsteyince her şey oluyormuş; bir kez daha ispatlandı. Şimdi ben koşarım spor salonuna, sen de koş sinema salonuna!

INSTA POPÇU BERK COŞKUN!

Instagram'ın en çok istek parça alan şarkıcısı Berk Coşkun'u takdim ediyorum. O kadrajına kuvvet fotoğraflarıyla değil, birkaç saniyelik videoları ile binlerce insana ulaşıyor. YTÜ'de okuyan ve coverladığı popüler şarkıları ile binlerce beğeni toplayan Berk, tam bir Insta yetenek. Berk'i müzik yarışmalarında jüri egolarının altında ezilirken görmeniz imkansız. Cool duruşu ile bir başka o. Müziği de organik! Bazen kavanoz, iPad, deodorant şişesi kullanarak Duman'dan 'İçerim Ben Bu Akşam'ı seslendiriyor, bazen de beatbox gitar eşliğinde Gökhan Türkmen'den 'Sen İstanbul'sun şarkısını yorumluyor. Bu genç yeteneği takibe alın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA