Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bu hafta dikkatimi çekenler

Son günlerde neler dikkatimi çekti merak ediyor musunuz? Hemen sıralıyorum, hazır olun!
- Buse Terim ile telefon konuşmamızdan sonra öğrendim; Instagram'dan sonra en güçlü mecra Snapchat'miş. 40 binin üzerinde insan Buse'yi izliyormuş. Ben de gaza gelip hemen yükledim, şimdiden 2 binleri yakaladım. Bu arada Buse, birçok çekim yapıp YouTube kanalında da yayınlayacakmış. Buse kendi başına bir mecra oldu. Ondan tüyolar almalı, sosyal medyanın gücüne inananlardansanız, onun yolunu takip etmeli... Yenilenmiş hali ile web sitesi de hazırlanıyormuş; meraklısına gelsin bu haber de...
- 'Instagram da takipçim artmıyor' diye üzülmeyin; en çok takipçiyi manzara, evcil hayvan fotoğrafları ve aforizmalarla kazanabilirsiniz. Ben denedim oldu, kimse portre, havalı kıyafet fotoğrafları beğenmek istemiyor. Sıkılıyor, şöyle bir nefes alıp ferahlamak istiyor.
- Tek başına akşam yemeğine gittiğim bir mekanda etraftaki masalar Türk misafirperverliğini gösterip, masalarına davet edip içki gönderdi. Hatta 'Bir tabak da beyefendiye' deyip yemeğini paylaştı. Halen tek başına yemek yiyen insanlara acayip gözüyle bakıyoruz, yalnızlığına üzülüyoruz. Ah biz Türkler ne kadar duygusalız değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA