Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Avcıların ağına düşme Barış

İddialara göre; Barış Arduç ile Gupse Özay ayrılıyor, bam bam bam! İlişkileri üzerinde kara bulutlar dolanıyormuş muş muş! Nedir bu ilişkiyi bitirme çabası, bu gıybet kazanını kaynatma merakı? Bir adam çok popüler oldu diye illa bekar mı olmalı? Kafanızdaki çapkın playboy'a mı dönüşmeli? Ya da uygun gördüğünüz kadınla mı beraber olmalı? Yok öyle bir şey! Takipçileri, Barış Arduç'un Instagram'daki fotoğraflarına 'Ayrılın, bitsin bu ilişki' diye yazıp duruyor. Siz ilişki nedir bilir misiniz? İki insan neden beraber olur düşündünüz mü? Madem hayranısınız, açıp okuyun Barış, Cosmoman'deki röportajında ne diyor: "Biz Gupse ile yan yanayken iyi bir voltran çıkaracağımıza inanıyoruz. Benim için ilişkinin formülü şu; biriyle beraberken sıkılmıyorsam, elim telefona gitmiyorsa, 'Şunu da çağıralım, şununla da yemek yiyelim' demiyorsam tamamdır. Beraber verimli saatler geçirmek çok önemli, eğer geçiriyorsan tut ve bırakma yakasını." Barış, mutlu ve huzurlu olduğunu, kendi kabuğunda yaşadığını dile getirmiş. Üreten, kendi ayakları üzerinde duran, iyi yürekli bir kadınla yani Gupse ile beraber olduğunu bangır bangır söylemiş. Sen aldırış etme Barış, dünyanın en eğlenceli kadınıyla birliktesin. Ayrılsan ne olacak? Popülaritenden dolayı seni tavlamak isteyen avcı kadınların ağına mı düşeceksin? Aman diyeyim! Uzak dur 'Bekarlık sultanlıktır' yanılgısından; göz boyaması onlar, yalan dolan... Başarının, huzurun, mutluluğun tadını çıkar.

Bond kadınları/erkekleri


Salı gecesi Sunset'te düzenlenen 'James Bond' partisine ışınlandık. Kıyafet kuralına uyan bir grup olarak, siyah takım elbise ve papyonla şıklığımızı tamamladık. Tüm konukların partinin kuralına uyup uymayacağı merak konusuydu. Mekanın sahibi Barış Tansever'in misafirleri, lounge bölümünde yemek yiyip filmden fırlamış gibi görünüyordu. Adeta Bond erkeği/kadını olmuşlar, Martini'lerini yudumluyorlardı. Fonda film müzikleri, DJ kabininde ise smokiniyle Can Hatipoğlu vardı. Mönüdeki royal havyar ve ördek ciğeri dikkat çekiciydi... Eliyeşil Ailesi, Çapalar, Elhadefler ve cemiyet hayatının en fiyakalı isimleri oradaydı. Anladım ki; dışarıya sebepsiz çıkmayı sevmeyen bir kitle var. Onlar sadece bir bahane ile geceleri görünüyorlar.

Kuruçeşme'ye iyi geldi
Sonra bir grup arkadaşım, kolumdan tutup beni sahil hattının en yenisi Corridor'a götürdü. Kuruçeşme'deki mekan, salı geceleri Türkçe müzik partisi düzenliyor. Biz gittiğimizde ağzına kadar doluydu! Şehrin en cool tipleri oradaydı. Önceden Nişantaşı Reasürans'da bulunan Corridor, eski ruhunu yakalar mı diye düşünüp afallasam da, anladım ki sahil hattına bu mekan iyi gelmiş. Burası; arabeskin, alaturka popun hakimiyetindeki sahil hattına cool bir dokunuş olmuş. Akşamüstü 16.00 ile sabah 04.00 arasında açık; iş çıkışı gidip moleküler kokteyller yudumlayabilir, disco, soul ve nu jazz dinleyebilirsiniz.

Arda Turan'ın belgeseli çekilmeli


Cristano Ronaldo'nun hayatını ve bugünlere nasıl geldiğini anlatan belgesel internet ortamına düştü. Meraklısı son yılların en büyük futbol yıldızının hayatını Türkçe dublajla izleyebilir. Belgeseli, Türkiye'de beyazperdede izleyebilecek miyiz henüz belli değil ama ben izlediğimde aklıma gelen ilk şey; 'Neden Türkiye'de hiçbir futbolcu için böyle bir belgesel çekilmiyor?' sorusu oldu. Arda Turan'ın Bayrampaşa'dan Barcelona'ya uzanan kariyeri ve özel hayatı, en samimi biçimde belgesele dönüşebilir. Arda'nın sempatik ve samimi kişiliği beyazperdede oldukça ilgi çeker. Hele ki annesinin son Instagram videosunu izledikten sonra, ailesini de işin içine katarlarsa çok ses getirecektir. Arda'nın matrak yönünü, ev halini, bugünlere nasıl geldiğini merak etmiyor musunuz? Ben ediyorum...

Salı sallanır geceler yıkılır


Sıradan bir salı akşamında değiliz; temposu yüksek, yorgun düşeceğimiz hareketli bir gecedeyiz. Başlangıç noktamız; iş çıkışı beyaz yakalıların gittiği mahalle barı Efendi... Burası, Nişantaşı Topağacı'nın yeni mekanı. Şehrin en lezzetli kokteyllerini yudumladıktan sonra, Anjelique'de düzenlenen Fenomen İstanbul partisine gidiyoruz. Gecenin ev sahibi; bir Instagram fenomeni olan, 1.4 milyon takipçisiyle dijital dünyanın en ünlü isimlerinden Mustafa Seven. Onun fotoğrafları meşhur, kendisi değil. O gece en çok sorulan soru; 'Kim bu fenomenler?' oldu. Yüzlerine aşina değiliz ama paylaşımlarına hayranız. Mustafa; bir oyuncu veya bir popstar kadar havalıydı. Gecede; Pelin Öztekin, Batuhan Ekşi ve daha birçok isim vardı. Mustafa'nın partisi 10 numara beş yıldızdı. Insta-şöhretini eğlenceye çevirip mekanı tıka basa doldurdu. Mekandan ayrılırken, fenomenleri bir araya getirip sordum: Nasıl fenomen oluruz? Cevap ortak ve tek: 'Tutarlı bir dilin olsun.' Yani doğa fotoğrafı çekiyorsan, ertesi gün parti fotoğrafı veya selfie koyup çizgini bozma. Haklılar; benim Instagram sayfam perşembe pazarı kıvamında, baksanıza...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA