Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Fısıltı gazetesinde neler var?

Popüler kültür manşetlerinde neler var merak ediyor musunuz? İşte kulaktan kulağa konuşulanlar:
1- Kerimcan Durmaz, sosyal medya hesaplarında hızla yakaladığı popülarite ile Snapchat takipçilerinin en merak ettiği isim. Komik ve eğlenceli paylaşımlarının yanı sıra pazartesi akşamları Tren Pera'da DJ performansı sergiliyor; mekanı tıka basa dolduruyor... Ee artık devir değişti, dijital şöhreti yakalayan paraya para demiyor.
2- Oscar filmlerini masaya yatırmak, ödülleri sıralamak için her filmi izlemeniz gerekiyor, yoksa sınıfta kalırsınız. Özellikle Leonardo DiCaprio hakkında fikir yürütmeyene, 'Otur sıfır' diyorlar. Yemek masalarının en popüler mevzularından biri DiCaprio.
3- Gece hayatında kriz mi var? Yoksa her şey soğuklardan mı? Gece gezginleri nereye gitse mutsuz. Aralık ayı tempolu geçti; Ocak 2016 sakin geçince herkesin kafasında deli sorular... Bütçeleme-planlama ayı Ocak ve sömestir tatili derken Şubat'ta etraf hareketlenir; sakin olun...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA