Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Kafama takılanlar

Sağlık Bakanlığı kapsamı genişletiyor; açık havada sigara yasak olacak. Bahçe, park, AVM önleri ve cami bahçeleri bu kapsama dahil oluyor. Peki ya bizim kafalar ne kadar durumu kabulleniyor? Bugün birbiri ardına açılan restoran ve barlarda rezervasyon yaptırmadan önce sorulan ilk soru 'Sigara içilmesine izin veriyor musunuz mekanda?' oluyor. Ne mönüsündeki lezzet, ne de ortam, atmosfer bu kadar merak edilmiyor.
Sigara konusunda esnek davranan işletmeler 1-0 önde! Ne zaman bu sigarasız hava alanını bünyemiz tam anlamıyla kabul edecek?
Ünlü moda tasarımcısı Özlem Süer'in St. Regis'deki defilesinde ne modellere gözüm takıldı, ne de koleksiyona. Benim aklım; Özlem'in verdiği kilolarda kaldı! Nasıl bir enerji sıfırlaması olmuş, nasıl da yaş atmış!
Davetliler birbirini dürtüp Özlem'in değişimini konuştu. Keşke defile öncesi bizlere tüyolarını paylaşsaydı ne iyi olurdu...
Kıvılcım Ural denilince aklınıza ne geliyor? Yasak aşk manşetleri mi? Kaan Tangöze ile yakalandığı o anlar mı? Malum aşkta yasak kişi olduğu için linç edenlerden olmaktansa; açıp Kıvılcım'ın 'Kapat Gözlerini', 'Tantana' gibi parçalarını dinledim... Beyoğlu'nda özgür kız tadında, kulağında kulaklığı avare yürüdüğü 'Kapat Gözlerini' klibini sevdim. Hafızama kazınan o manşetlik görüntüleri de resetledim.
Magazine değil müziğine kulak verdim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA