Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Ekstrem sporlar yapılacak Instagram'da caka satılacak

2000'lerin başlarında playboy olma kuralları ve simgeleri vardı. Zamanının Türk playboyları açıklamalar patlatırdı. Neymiş efendim; playboyluk zormuş, zahmetliymiş, ince işçilik ve yatırım istermiş... Pırlantalar, özel uçaklar, cipler, Ferrariler, partiler... Peki ya şimdi? Genç neslin taze kan playboylarına sordum. Kızlar; şimdiki erkekler cool. Trendleri takip eden, ekstrem sporlara merak saran, lüksü kişisel zevkleri ile harmanlamış erkekler bunlar... Ayrıca birçoğunun da Türk kızları ile işi yok; gözleri de, akılları da Londra, Milan, Paris'te... İşte birkaç maddede playboyluk...
Moda haftalarının sıkı bir takipçisi olacaksınız. Örneğin, ünlü tasarımcılar 2017 trendlerini belirlediyse, bu trendleri hızlı bir şekilde stilinize yansıtacaksınız. Klasik kalıpların dışına çıkacak, moda ikonu tavrıyla arz-ı endam edeceksiniz. Kürklü paltolar, ceketler, cesaret isteyen desenli takımlar, geniş paça pantolonlar şimdiden giyilmeli.
İş hayatında aile şirketinde çalışıyor olsanız bile; hobinizi işe çevirecek, özellikle popüler, çağın meslek gruplarından birine yatırım yapacaksınız. Bir web sitesi kurabilir, online alışveriş sitesi yaratabilir, erkek takısı tasarlayabilir, modaya olan merakınızı ön plana çıkarabilir, mekan açabilir, yatırımcısı olup barda bunun egosunu yaşayıp içkinizi yudumlayabilirsiniz.
Alternatif, ekstrem spor dallarına merak saracaksınız. Zorluklarla mücadele eden tavrınızı öne çıkaracak; klasik spor dallarından sıyrılmış bir imaj çizeceksiniz. İster gidin yamaç paraşütü, isterseniz Meksika Yucatan'da mağara dalışı yapın.

LÜKS OTOMOBİLLER OUT

En lüks otomobile sahip olabilirsiniz, yazlık-kışlık araçlarınızı garaja dizebilirsiniz ama geçti o Ferrari, Masserati kapışması. Mutlaka garajınızda kişiye özel tasarlanmış bir motosikletiniz olacak, tutkunuzu ortaya koyacaksınız. Botlarla, deri ceketlerle özgür ruhunuzu ve rahat tavrınızı yansıtacaksınız.
İstanbul'daki popüler mekanları keşfe çıkarken mutlaka yurtdışından misafirler de yanınızda olacak. Courchevel'de beraber kayak yaptığınız iş arkadaşınıza ya da Meksika Cancun'da partilerken tanıştığınız modellere felekten bir İstanbul turu attırırken 'Arkadaşlara ev sahipliği yapıyorum' imajı çizeceksiniz.
Peki bu maddeler tamam, geriye ne kalıyor; bu donanımlarınızı sergileyeceğiniz bir Instagram hesabı. Fotoğrafların her biri profesyonel çekim olacak; pozunuzu iyi çalışacaksınız. Sempatik tavrılar out, 'Bakmıyormuşum gibi çek pampa' duruşu in.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA