Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Podyuma neden yeni manken çıkmıyor?

Model dünyasına neden yeni bir isim gelmiyor? Çağla Şıkel, Özge Ulusoy, Tülin Şahin, bir de Didem Soydan üstüne neden yeni bir isim patlamıyor? Düzenlenen güzellik yarışmalarından çıkan kızların hiçbiri artık eskisi kadar meraklı değil mi modellik mesleğine ? Ya da ünlü olmak, tanınmak çok mu zorlaştı Türkiye'de? Yabancı modellerden bana gına geldi!
Defilelere neden sadece kadınlar akın ediyor? Ünlü isimler neden eşleri ile defilelere katılmıyor?
Yurt dışında bu algı yıkıldı; çiftler el ele ünlü tasarımcıların defilelerine gidiyor. Bir ara Cengiz'in defilesinde ön sırada oturan hamile, doğurdu doğuracak kıvamda bir kadına gözüm takıldı. O topukluların üstünde bu karmaşaya gelirken eşinin içi hiç mi cız etmedi? Bu çift şeklinde defileye katılma kafasını ne zaman bizim çiftler çözecek?
Ha konuyu kapatmadan Hidayet Türkoğlu bu davete eşi ile katıldı. Bir tek o benle aynı kafadaydı sanırım; o da uzun yıllardır Amerika'da yaşadığından olsa gerek...
Front row'da (ön sırada) oturmak neden hep bir krize dönüşüyor ? İlla ki o popolar sıkışıyor, tek kişilik yere iki kişi zoraki oturuyor...
Kasma geç arkaya, balık istifi sıralamaktansa arkadan şovu izleseniz ne olacak ki! Her defilenin hazin durumudur bu. Yanaşsanız ben de şöyle sığışsam olmaz mı?
'Tasarımdan anlamam sadece Instagram ve snap yapmaya geldim'ciler var bir de... Konuyla alakası olmayan, oradaydım demek için gelen ve takipçileri ile paylaşmak isteyenler, sanırım size de ihtiyaç var takipçilerinizin gücü adına... 'Şimdi neden bu maddeleri yazdın Mert'ciğim' der gibisiniz.
Önümüz Fashion Week, bu tiplerle, durumlarla bol bol karşılaşacağız da ondan...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA