Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

‘Batman’ hayranları ‘Superman’ hayranlarını nakavt eder!

İki süper kahraman 'Batman' ve 'Superman', ilk kez 25 Mart'ta beyazperdede karşı karşıya geliyor. Warner Bros'un yapımcılığını üstlendiği 'Batman v. Superman: Adaletin Şafağı' filminin galası için, Didem Soydan ile LG Oled TV'nin evsahipliğinde New York'a uçtuk. Hangi çılgın, iki günlüğüne New York'a uçar ki? Bu iki süper kahramanı, çizgi roman sayfalarından bugüne kadar takip eden birileri elbette... Yani benim gibi kafayı kırmış olan biri! 1930'larda doğan 'Batman' ve 'Superman'in hayatında bugüne kadar çok şey değişti. Onlarca yeni öykünün ve filmin baş kahramanı oldular. Bu iki kahraman, şimdi ilk kez karşı karşıya...
Yönetmen Zack Snyder'ın, gala gecesi Radio City Music Hall'da yaptığı konuşma ve filmin tüm başrol oyuncularının sahneye çıktığı anlar, tam bir talk şov tadındaydı. Filmin oyuncuları ile birkaç ense mesafede olmak, heyecan vericiydi tabii. Yüzlerce 'Batman' ve 'Superman' hayranının arasından geçip yürüdüğümüz kırmızı halı, ünlü isimlerle dolup taştı. En dikkat çekici isim, filmin 'Batman'i Ben Affleck'ti kuşkusuz. Bu filmden önce 'Man of Steel'de de 'Superman'i canlandıran Henry Cavill için de gördüğümüz en yakışıklı 'Superman' diyebiliriz.
Filmi izlerken en çok dikkatimi çeken şey; iki kahramanın da farklı hayran kitlelerine sahip olduğu... Şunu da göz ardı edemeyeceğim; Batman'in fanları, Superman'inkini döver gençler!
Peki sizin favori süper kahramanınız hangisi? Bugüne kadar 'Superman' takıntılı olan ben, bu filmden sonra Ben Affleck'in de etkisiyle 'Batman' tarafına geçebilirim.

BEN NE KADAR ŞİŞMİŞ!
New York'a beraber gittiğim Didem Soydan, yine şıklığı ile Hollywood yıldızlarına taş çıkarttı. Dünya basının da dikkatini çeken Didem'e, karlı ve soğuk New York gecesinde nasıl üşümediğini sordum. "Çekim havasına girdim, soğuk bana vız gelir" dedi. Ben Affleck'i yakından görenler, 'Aman Tanrım, Ben ne kadar da şişmiş!' diyordu. Rolünün hakkını verebilmek için tam 10 kilo almış. Bunun kas olduğunu düşünürsek, yaza hazırsın demektir Ben! Artık Malibu sahillerinde paparazzilere bol bol poz verirsin.
Radio City Music Hall'da düzenlenen galanın ardından Londra, İstanbul ve Dubai'de de gala yapılacakmış. Oyuncular, Londra galasına hazırlanırken, acaba İstanbul'a da uğrayacaklar mı diye meraktayım.
Bu arada şehrin her yerinde filmin dev afişleri var. Fona iki süper kahramanı alıp selfie çekmeden duramıyor insan.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA