YAZARA MAİL GÖNDER Şehirde happy hour arayışı

YAZARLAR / Günaydın Yazarları

Topağacı'nda her geçen gün yeni bir mekan açılıyor; adeta mantar gibi türüyorlar. Eskiden butik üstüne butik açılırdı; Nişantaşı- Topağacı modanın kalbiydi. Şimdi adım başı kendi mekanını yaratan bir gence denk geliyoruz. Yeme-içme işleri, modayı solladı anlayacağınız bizim buralarda. İşte yeni bir mekan daha: Melia Patisserie. Şehrin geceden kalan gezginleriyle pazar brunchında buluştuk. Hepimiz kendimizi karbonhidrata vurduk; simitler, kruvasanlar, vanilyalı tartlar ve ekler havalarda uçuşuyor. Mekanın sahibesi Paris Le Cordon Bleu mezunu Çiçek Gençer. Ev sıcaklığındaki mekanında Fransız patisserie lezzetleri ile besliyor bizi. Sohbet, gündüz partilerine geliyor. Geçen sene birçok mekanda cumartesi-pazar günleri eğlenen gençlik, neden bu sezon geç kalındığını merak ediyor. Nisan ayına geldik ne de olsa... Hadi artık işletmeciler, şehrin gezginlerine geceler yetmiyor!
Tam da bu muhabbetin üzerine Cemre Ceylan kulağıma fısıldıyor: "Mertciğim Flamingo kabuk değiştiriyor ve Aliye Turagay yepyeni bir mekan yaratıyor." Evet, Aliye en son Fenix'te bizimleydi. Şimdi sezonun tam ortasında bize sürpriz yapıyor ve bu perşembeye yeni mekanı Eden'ı yetiştirmeye çalışıyor. Paris'teki Ralph's'ın bahçesini andıran bahçe dekoruyla özellikle bahar aylarının favori mekanı olacakmış. Pazar günleri de gündüz partileri yapacaklarmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.