Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Gizli bir bahçede brunch tadında nişan

Beyoğlu Tomtom Sokak'ta Nuru Suites'in tam karşısında, demir kapıdan geçerek girilen gizli bir bahçe... Burada, genç neslin popüler simalarının katıldığı bir nişan partisi var. Selma Çilek ile Sinan Çiftçi, misafirlerini kapıda karşılıyor.
Hemen uyarıyorlar; 'Aman Mert, Instagram'da paylaşım yasak; sadece Snapchat'e izin var!' Bir köşede Neslişah Alkoçlar- Engin Altan Düzyatan çifti, diğer tarafta Merve Boluğur-Murat Dalkılıç...
Taze evliler, evlilik aşamasındakiler ve daha birçok genç ve ünlü çift... Parti, yurt dışından gelen dansçılarla renkleniyor... Brunch partisi tadında bir nişan; hem atıştırmalık, hem de doymalık lezzetler var. İstersen arkadaşlarınla hasret giderebilir, istersen dans edip eğlenebilirsin. Ortam, bana New York Lavo'yu anımsatıyor. Instagram yasak; haliyle Snapchat, partide en çok paylaşım yapılan uygulama oluyor. Uzun lafın kısası; Selma ve Sinan'a mutluluklar diliyorum.
Peki partiden aklımda neler kaldı?:
Bu hafta sonu Afyon'da gerçekleşecek olan Yakup Pancar-Mina İpeker çiftinin düğün detayları çok konuşuldu. Afyon'a gideceklere hazırlanan sürprizler, düğün öncesi partide sahneye çıkacak olan Belçikalı müzik grubu Oscar and the Wolf...
Merve Boluğur'un kaküllü saç modeli...
Bu aralar kızlarda bir kakül modası var; bu yazın trendi bu olsa gerek.
Murat Dalkılıç'a mikrofon uzatmazsak olmaz. Türkçe şarkılar özümüz; inkar edemeyiz. Murat, gecenin gönüllüsü oldu, şarkılarıyla hepimizi coşturdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA