Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Günde üç davete katılan gündüz kuşağı kadınları

Son günlerde ne yeni açılan bir mekan, ne de görkemli bir parti onlar kadar çok konuşuluyor... Tek gündem konusu onlar; nereye gitseler, ne giyseler, sosyal medyada ne paylaşsalar olay oluyor. Hayatları an be an takip ediliyor. İşte karşınızda; gündüz kuşağı kadınları...
Gündüz kuşağı deyince aklınıza; eşini işe, çocuklarını okula yollayıp tüm gün ev işleriyle uğraşan, komşu ziyaretine giden, TV'deki kadın programlarını pür dikkat izleyen, bir yandan da fasulye ayıklayan kadınlar mı geldi? Şimdi bunu unutun çünkü yeni nesil gündüz kuşağı kadınları, hayatı bambaşka yaşıyor. Ben de son zamanlarda onların peşine takıldım, tüm davetlerine dahil oldum, günümü gün ediyorum arkadaşlar!
İşte gündüz kuşağı kadınlarının ortak özellikleri:
1- Bu kadın profili, 13.00- 17.00 saatleri arasında aktif bir sosyal hayata sahiptir. Çocukları okuldan, eşleri işten dönene kadar gün içindeki davetleri bu saatler arasına sıkıştırırlar.
2- Hepsinin özel şoförleri vardır. Gün içerisinde üçten fazla davete uğrayacakları için, hızlarına uygun lüks bir otomobilin sağ arka koltuğuna kurulurlar. Onları genellikle son model ciplerde görürüz.
3- Güzergahları bellidir; Bebek, Zorlu Center, İstinyePark ve Nişantaşı... Bu noktaların dışına pek çıkmazlar.
4- Her davette başka bir davetin sözü verilir. 'Tatlım, gelecek hafta bir bebek mamasının davetini yapacağım. Ajandana not et, bekliyorum mutlaka...' Hepsi bu konuda profesyoneldir ve ajandaları tıka basa doludur.
5- Gucci ve Chanel giyerler. Bu iki markanın koleksiyonlarının en nadide parçalarına sahip olmazlarsa olmaz.
6- Sosyal medyayı son hız kullanırlar. Özellikle Snapchat ve Instagram'da çok aktiftirler. Her biri hashtag uzmanıdır. Katıldıkları davetlerde arkadaşlarını övecek paylaşımlar yapmak, öncelikli görevleridir.
7- Davetlerde mutlaka prosecco içerler ve yemek yemezler. Kokteylle araları pek yoktur. En yakın dostlarından biri de şampanya kadehleridir.
8- Lüks araçlarında mutlaka yedek kıyafet bulundururlar. Katılacakları en az üç davet olduğu için, hızla kıyafet değiştirmeleri gerekir. Paparazzilere ve arkadaşlarının sosyal medya hesaplarına aynı kıyafetle poz vermek istemezler.
9- Sohbetlerinin ana konusu estetiktir. Ardından hızlı kilo verme formülleri konuşulur. Son günlerin en önemli gündemi ise, çocuklarını gönderecekleri yaz okulları...
Bir zamanların 'Sex and the City' kadınları, şimdilerde topraklarımızda filizlendi işte. Ne mutlu!

Fısıltı gazetesinde neler konuşuluyor?
İstanbul sosyal yaşamının gündem konusu ne? Kulaktan kulağa neler konuşuluyor? İşte fısıltı gazetesinin önemli başlıkları:
Haziran ayının ilk günlerinde Mikonos'a vize uygulamasının kalkacağını konuşan tatilciler endişeli... 'Vize kalkarsa, elini sallayan Yunan sahillerine mi gidecek?' diye telaşlanıyorlar.
Soho House'un üyeleri için düzenleyeceği parti ertelenmişti. Şimdi kesin tarih belli oldu: 11 Mayıs Çarşamba... Soho House'un birinci yılının kutlanacağı partide en çok 'İkinci yıl üyeliğimizi yenileyelim mi, yenilemeyelim mi?' diye konuşulacak muhtemelen.
İstanbul'daki ilk Nikki Beach partisi bugün gerçekleşiyor. Bodrum-Torba'da açılacak olan dünyaca ünlü beach club'ın, Esma Sultan Yalısı'nda vereceği davette bakalım neler yaşanacak... Peki jet set sosyete, Nikki'ye aynı ilgiyi Bodrum'da da gösterecek mi? Mine Kalpakçıoğlu'nun organize ettiği davetin ardından, Bodrum'dan yankılar da duyulacaktır elbet.

Teknoloji çağında aşk bakışı
Son zamanların en popüler çifti, tartışmasız Zayn Malik ile Gigi Hadid. Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde yılın en büyük moda etkinliklerinden MET Gala'ya katıldı. Dünyaca ünlü yıldızlar, 'teknoloji çağında moda' temasında kıyafetleri ile gecede boy gösterdi.
Kimisi konuyu anlamış, kimisi de çiçekli böcekli elbiseleriyle plaja gider gibi katılmıştı davete. Kim ne giymiş diye incelerken, Gigi ile Zayn'in aşk dolu bakışlarına takılı kaldım. İşte o bakış, bu bakış! Tam da teknoloji çağında aşk bakışı...
Etrafımda birbirinin gözlerinin içine bu kadar derin bakan bir çift görmeyeli çok olmuş. Artık kim aşk dolu gözlerle bakıyor ki; herkes, her şey yapay... Ben bu çifti numunelik alır, baş ucuma koyarım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA