Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Oyuncular aleminden üç yeni haberim var

Ferhan Şensoy, 12 Mayıs'ta Ses Tiyatrosu'nda Hasan Efendi'nin kavuğunu Rasim Öztekin'e devrediyor. O tarihi an için hepimiz orada olacağız. Ünlü oyuncunun büyük kızı Ferhan da son zamanlarda sulu boyaya merak sarmıştı. Ferhan, bir kırtasiye markasıyla anlaşmış ve kırtasiye ürünlerinden oluşan bir koleksiyon hazırlıyormuş.
Oyuncuların yaşam merkezi ve keyif üssü Cihangir'di. Ancak son dönemde peş peşe açılan mekanlarla atağa kalkan Arnavutköy, oyuncu tayfasının yeni gözdesi oldu. Zaten birçok oyuncu, değişen çehresi ve sınırlı sayıda mekan kalması nedeniyle Cihangir'den mutsuzdu. Emlakçılar ise, gözünü Arnavutköy'e diken oyuncular için seferber olmuş. Durumun farkına varan ev sahipleri de, eski kiracılarını çıkarıp daha yüksek fiyattan evlerini kiralamanın peşine düşmüş.
Ünlü bir menajerle yemekteyiz... 10 ünlü isim için proje kovalıyor. 'Oyunculukta son durum ne, hala cazip mi?' diye sordum kendisine. Çarpıcı bir yanıt verdi: "Dizi oyunculuğu out oldu, onun yerini televizyon programcılığı ve sunuculuk aldı. Oyuncularıma da bu projelere sıcak bakmalarını tavsiye ediyorum." Bu durum ilk başta oyuncu kesiminin bünyesine ters gelebilir ama dizi dünyasının karmaşası ve zor şartları, sanırım menajer hanımefediyi haklı çıkaracak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA