Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Kariyer estetiği yaptırıp geliyorum hemen!

Ünlü estetik cerrah Prof. Dr. Reha Yavuzer ile Yalıkavak'ta bir akşamüstü sohbetindeyiz. Konumuz tabii ki güzellik, estetik ve sağlıklı beslenme… Konu konuyu açıyor, 'kariyer estetiği'ne geliyor. Kariyeri uğruna kapısını aşındıranlar varmış ünlü cerrahın. 'O da neymiş?' der gibisiniz. Adı üstünde kariyer estetiği; estetik, mesleki dürtülerle yaptırılıyor yani. Amaç; daha dinamik, genç ve zinde görünmek.
Peki, nedir bizi zinde tutan estetik ameliyatlar? Şimdi aynanın karşısına geçin ve kusurlarınızı bir bir saptayın. Birçoğunuzun kuşkusuz aklına ilk olarak göz kapağı ve gözaltı torba ameliyatı gelmiştir. Bilirim; yorgunluktan o göz kapakları düşer, saatlerce bilgisayar başında çalışanların göz torbaları şişer mi şişer…
İkinci sırada ise hareketsizlikten oluşan yağlanmalara çözüm olarak liposuction (yağ aldırma) geliyor. Özellikle masa başında çalışanların, sağlıklı beslenmeye, spora vakti olmayanların kısa ve net çözümüdür herhalde.
Bir de erkek tipi saç dökülmeleri var… Ah, o benim de başımın derdi; sürekli vitamin takviyesindeyim saç diplerime.
Ya sonra?.. Bir de arkadan gelen genç nesle karşı koymak için yüz gerdirme, lazer tedavisi falan… Artık öğle arasında yemeğe çıkmak out, estetikçilerden randevu alıp kariyer estetiği yaptırmak in arkadaşlar; aklınızda olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA