Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

İç ferahlatan olaylar da var

Güzel şeyler de var tabii, iç açan; medeniyet onlarda, o topraklarda dediğim işte o liste de bende!

DOSTÇA AYRILIK
Medeni ayrılıkları özlemişiz. Bakın; Didem Soydan ve Can Bonomo sevgi ile yollarını ayırdılar. Şimdi de İdil Fırat ve Engin Öztürk dostça, arkadaşça yol ayrımına girmişler... Kinsiz, nefretsiz, saygıyla bitişlere hasret kalmışız. Biliyorum, magazinseverler aksiyon filmi gibi aşk hikayesi istiyorlar ama bu iki çiftinki gibi ilişkilere de ihtiyacımız var. Örnek olsun günümüz modern çiftlerine...

İÇİ DIŞI BİR CANER
Caner Erkin'in, Şükran Ovalı ile olan fotoğrafını paylaşıp yazdığı sözler dikkatimi çekti. Ne kadar içten, ne kadar hesapsız ve doğal. 'Sonunda sevdiğim, aşık olduğum kadınlayım. Bana inandığı için şanslıyım...' Belli ki Caner çok uğraşmış, çok mesai harcamış bu ilişkinin olması için, ikna etmiş sevgisine, ciddiyetine... Bunu da açık yüreklilikle yazdığı notta ifade etmiş. Ben çok sevindim! Caner'i yakından tanıyan biri olarak onun duygusallığını ve doğallığını iyi bilirim. Bekar gezdiği dönemleri bilen bir arkadaşı olarak hiçbir zaman daldan dala atlamadığı için de bu ilişkinin önünü çok açık görüyorum. Mutlu olun gençler!

ÜNLÜLER KOL KOLA
Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde en ufak çevremizden başlayarak komşumuzdan mahalledeki bakkalımıza, en ünlü popçusundan devlet büyüklerine uzanan bir hoşgörü ve birleşme tavrı hayatımızın her alanına yansıdı... Ve hepimizin bünyesine de iyi geldi, değil mi? Pazar günü gerçekleşen Yenikapıda'ki mitingte de gördüm ki dizileri reyting rekabetinde olan oyuncular, albüm satışlarında birbirini geçmeye çalışan popçular ve küs olduğunu düşündüğümüz birçok isim; yan yana birlik ve beraberlik içinde poz verdiler... Neyse ki 2016'nın son çeyreğinde birbirimizi sevmeyi öğrendik, bir olduk, güçlendik, fikir ayrılıklarından çıkan savaşları bitirdik, kalbimizle yürüdük. Birlik olunca ne güzel oluyorsun Türkiye'm, hep böyle kal!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA