Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Yürü be Özlem Tekin!

Özlem Tekin'in Bodrum'da kurduğu gözlerden uzak, sade hayata bakıp iç geçirenlerden misiniz? 'Ben de bir gün tası tarağı toplayıp gideceğim' diyorsunuz ama şehir hayatının girdabına kapıldınız, çıkamıyorsunuz değil mi? Özlem; bizim gibi değil canlarım, o havalı ve ciks hayatın esiri değil.

BABA YADİGARI EV...
Biz Bodrum'u da İstanbul gibi yaşadık bu yaz; yüksek topuklu ayakkabılar, fönlü saçlar, manikür randevuları, marina kokoşları, şampanya kadehleri, suşi ve Güney Amerika lezzetleri, popüler mekanlara rezervasyon yapma telaşı ve dahası... Bunlar hep eşe dosta hava atma ihtiyacından mı, gündemden geri kalma korkusundan mı bilinmez. Biz popüler olanın peşinde koşarken, Özlem Tekin ne yapıyor ?
1- Muhtemelen Yalıkavak Marina'da insanların akın ettiği mekanlardan birhaberdir. O, Gündoğan Küçükbük'teki baba yadigarı evinin bahçesinde mangal yapıp arkadaşları ile şarkılar söylüyordur.
2- Popüler plajlar açan şarkıcılardan da, plajlarından da haberi yoktur. Site arkadaşları ile çakıl taşlı sahilde takılıp küçük bir iskeleden denize atlıyordur.
3- Muhtar azası olduğu Gündoğan Küçükbük esnafı ile gününü geçiriyordur. Ne de olsa Küçükbük sahilinde bulunan, yazlık gazino havasındaki salaş mekanlarda tavla ve okey oynayarak akşam etmek, kafayı temizleyen bir hareket. Akşam oldu mu, Muhtar'ın Yeri'nde gün batımının tadını çıkarıp içkisini yudumluyordur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA