Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Londra’nın gözde mekanları

Levent Büyükuğur'un ortağı olduğu Yosma; Marylebone'da Türk mutfağı, ocakbaşı keyfi derken popülaritesi ile dillerde. O da yakın zamanda yine Türk mutfağından ilham alınarak yaratılan Babaji gibi, Ortadoğulu yatırıcımcıların ilgisini çeker, şubeleşip büyüyüp gider. Bakın Babaji'ye; milyonlarca pound'a ortak aldı Alan Yau, paraları cebe indirdi...
Mick Jagger'ın yeğeninin sahibi olduğu Amerikalı hamburger zinciri Burgerfi de Londra yeme içme dünyasına giriş yaptı. Hızla şubeleşip rakiplerinin önüne geçecek gibi.
Araki, yedi kişilik mini bir Japon restoranı, mönü falan yok. Şef kafasına ne eserse onu hazırlayıp önünüze koyuyor. Kişi başı 300 pound'u gözden çıkarmalısınız. Rezervasyon mu? İşte o kısım biraz zorlayıcı; günler, hatta haftalar öncesinden arayın derim.
Peyote, yükselişte. Mekana hafta sonları yemek sonrası içki içmek için uğranabilir. Şehrin popüler simaları, mekanın üst katında takılıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA