Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bu hafta ilgimi çekenler

¦Mariah Carey'nin E Channel'da yayınlanan 'Mariah's World' isimli reality şovunu merakla bekliyorum. Sekiz bölümden oluşan mini programın benzeri, bizim yerli ünlülerle de yapılabilir. Mesela ilk isim Hadise olabilir, çok da keyifli olur. Kardeşi Derya Açıkgöz'ün hayatı da programa eklenirse, çok daha ilgi çekici olur. Belli mi olur, belki Acun Ilıcalı duyar bu fikrimizi.
¦ Annelerin gecelerde rahatça sosyalleşmesine imkan veren akıllı bir fikre rastladım. Artık birçok anne, çocuğunun odasına kamera yerleştirip gece gönül rahatlığıyla sokağa çıkıyor. Bir partide yakaladığım genç bir anne; bir yandan cep telefonuyla çocuğunu gözetliyor, diğer yandan da içkisini yudumluyordu.
Demet Akalın ile eşi Okan Kurt da telefondan çocuklarını gözetleyenler kervanına katıldı. Geçtiğimiz günlerde gittikleri mekanda; Demet hem eğleniyor, hem de telefondan kızı Hira'yı izliyordu.
¦ Feryal Gülman, Emaar Square'de bir davet verdi. Tanıtılan örnek daireler, Gülman'ın gustosuna güvendiği isimler tarafında tasarlanmıştı.
Özellikle Şirin Yalçın'ın dekore ettiği ev favorim oldu.
Dairenin her detayını fotoğrafladım, 'Aynısı benim olmalı' diye tutturdum. Yoksa eve mi talip olsam?
¦ Biricik Suden'in, eşi Mazhar Alanson'un yüzü şeklinde yaptırdığı yüzüğe bayıldım! Koluna sevgilisinin yüzünü dövme yaptıranı, eşinin adını yazdıranları gördük ama en orijinal fikir Biricik'inki oldu. Şimdi sırada, sevdiceğinin minik heykelini yaptırıp başucuna koyma trendi var. İsteyenMariah ler; minyatip.com'a bakabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA