Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Uzaklarda da olsam gündemi yakalarım!

Ülke gündemine uzaktan seyirci kalmak da keyifliymiş sevgili okurum. Bedenim Amerika'da bulunsa, aramızda sekiz saat fark olsa da, gece yarısından sonra gazetelerin manşetlerine göz atmaya bayılıyorum. Uzakta da olsam, elbet benim de gündeme dair söyleyeceklerim var... İşte haftanın en çok konuşulan olayları...
FACETIME'DAN KIZ İSTEME: Cumhurbaşkanımızın, Murat Yıldırım'a Facetime üzerinden kız istemesi, yeni bir tekno-trendin habercisi. Bugüne kadar Facetime, birçok önemli anımıza tanık oldu; toplantılar, aile fertleri ile hasret gidermeler, kavgalar, sevgilinin kıskançlık krizine çözüm bulmalar... 'Aç bakalım kameranı, neredesin göreyim'ler... Son olarak da Facetime'dan kız isteme merasimi... Eskiden tüm aile fertlerinin yan yana dizildiği, erkek tarafının kasılmaktan öldüğü, bol köpüklü kahve eşliğinde yapılan kız istemeler, artık rafa kalkacak gibi görünüyor.
Sayın Cumhurbaşkanımızın bir ilke imza attığı bu durum, yeni nesil çiftlerin yeni geleneğine dönüşebilir.
STARLIK RÜTBESİ RAFA KALKTI: Tarkan ile eşi Pınar Tevetoğlu'nun sıkıcı bir çift olacağını düşünüyordum ama yanılmışım. Bugüne kadar Tarkan hakkında sayısız şehir efsanesi duyduk; evinden dışarı çıkmaz, sosyalleşmez, müdavimi olduğu bir iki restoran dışında başka hiçbir mekana gitmez. Ama görüyorum ki, bu evlilik Tarkan'a ilaç gibi geldi. O artık her yerde; tasarım bienalinde, ev gezmelerinde, tatilde, sokakta... Neredeyse cilt bakımına bile eşiyle birlikte gidiyor. Korumaların arkasındaki adam gitmiş, yerine starlık rütbesini çıkarmış, mülayim bir eş gelmiş. Bu değişimde Pınar Tevetoğlu'nun parmağı olduğu ortada.
KALBEN'İN KATI KURALI: Şarkıcı Kalben, sessiz sakin ve derinden içimize işleyen 'Haydi Söyle' şarkısıyla hayatımıza girdi. Acelesi olmayan şarkıların kadını Kalben, şimdi reklam filmlerine göz kırpıyor. Sağlam adımlarla ilerleyen ve sağlam bir hayran kitlesi olan bir şarkıcı o... Birçok özel davette, partilerde ve doğum günü organizasyonlarında sahneye çıkması için teklif üstüne teklif alıyor. Hem de sosyetik isimler, ünlü iş adamları ve kulüplerden... Ama nafile; Kalben tekliflerin birçoğunu geri çevirip sadece konserlerine devam etmek istiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA