Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Gündemde yeni yıl planları ve burç muhabbetleri var

Son dönemde herkes bunları konuşuyor. İşte popüler mekanların, gece gezginlerinin ve gündüz kuşağı kadınlarının gündemindeki konular...
Cihangir'den Emirgan'a, Karaköy'den Kuruçeşme'ye kadar İstanbul'un birçok farklı noktasındaki mekanların formülü canlı müzik oldu. Koy mekanın ortasına bir sahne, patlasın! Ama bence yakında canlı müzikten yaka silkeceğiz. Her gün canlı müzik programları sunan mekanların, acilen başka fikirler bulması gerekiyor. Hızlı tüketmeye meraklıyız; bunun da suyunu çıkarırız! Peki canlı müziğin top 5 mekanı neresi?: Gizli Kalsın, Hazine Cihangir, Soho House, La Boucherie ve Babylon Bomonti.

EN TEHLİKELİ TARİH
Yıldızların gücü adına! 2017'de hangi burcu neler bekliyor, merak ediyoruz elbette. Doğum haritası, gök haritası, astroloji raporu, ilişki uyum haritası çıkarmak isteyenler; her hafta yeni bir astrolog keşfedip soluğu orada alıyor. 2016'nın son günlerindeyiz; ne varsa yeni yılda var... Ben de GÜNAYDIN yazarı astrolog Zeynep Turan'a 'Neler olacak?' diye sordum. 2017'nin en şanslı burçları; Koç, Terazi ve Akrep'miş. Bu burçlar, bu yıl köşeyi dönüyormuş. 2017'nin en tehlikeli tarihi ise Şubat sonu, Mart başıymış. Valla ben demiyorum, Zeynep söylüyor.

DİJİTAL TREND BU
Siz de mannequin challenge'a kapılanlardan mısınız? 'Vitrin mankeni meydan okuması' diyebileceğimiz bu trend, zamanın donup kalması üzerine kurulu. Son günlerde Instagram'ın en popüler paylaşımlarında karşımıza çıkıyor. Gece kulüplerinde, sokakta, kalabalık çalışma ortamlarında, restoranlarda bulunduğunuz sırada, aniden hareketsiz bir şekilde donup kalıyor ve bu anları video'ya çektiriyorsunuz. Bu akım, özellikle gençler arasında çok popüler. Sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden Nusret de, kendi çalışanlarıyla mannequin challenge'a katılmış. Siz de arkadaşlarınızı toplayın ve zamanı durdurun!

YAZLIK YILBAŞI
Yılbaşı programları yapılmaya başladı. Yeni yıla karda kışta değil, sıcak bir iklimde, yazlık bir adada girmek isteyenler daha çok. 'Güneşlenir, kızgın kumlardan serin sulara atlarız' diyenlerin gözü Rio'da, Cancun'da ya da Capetown'da, Seyşeller'de... Peki neden sıcak iklim programları yapılıyor? Söyleyeyim; yaz demek, pozitif enerji ve mutluluk hormonu salgılamak demek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA