Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Mischa’ya göre İstanbul’daki mekanlar kadar eğlencelisi yok!

'Ünlüler Türkiye'ye gelmiyor' diyeni tokatlarım bundan sonra, haberiniz olsun... Öncelikle bu hafta sonu Bodrum'dan Nicole Kidman geçti... The Bodrum by Paramount Hotels&Resorts'un açılışına katılan Oscarlı aktris, samimi tavırlarıyla kalpleri kazandı. İstanbul'da ise bir başka Hollywood ünlüsü Mischa Barton vardı. Mischa ile oturup saatlerce sohbet etme imkanım oldu. Mine Kalpakçıoğlu'nun davetlisi olarak 24 saatliğine İstanbul'a gelen Mischa, Türklere aşık biri... Birçok kez İstanbul'a geldiğini ve burada arkadaşları olduğunu söyleyen Mischa'yı ellerimizle besleyip Türk misafirperverliğini gösterdik.
Sonra da el ele tutuşup Kasım Garipoğlu'nun beyaz temalı bohem yalı partisine gittik. Gündüz saatlerinde başlayan partide kimler yoktu ki... Aslışah Alkoçlar, Şeyma Subaşı, Deniz Akkaya, tasarımcı ikizler Raisa- Vanessa ve dahası... Sosyal medyada pek çok fotoğraf paylaşılan partiye ben de rötarlı olsa da gidebildim.
Beyaz giymeyeni almadıkları partide kuralı bozan bir kişi bile olmadı. Sadece ben partide siyahlar içindeydim! Tüm gün koşturduğum için beyaz giyinmeye vaktim olmadı dostlar, affedin...
House müziğin kralı olarak tanınan Rampue'nun müzikleriyle sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden partide Mischa'yı görenler epey şaşırdı. Bu da benim size sürprizim olsun gençler... Şimdi Mischa, kafa ve beden detoksu yapıp arınmak için Avusturya- Viva Mayr'a gidiyor. Sonra da bizi Los Angeles'a davet etti, orada buluşuruz elbet...
Sohbet sırasında "İstanbul'daki mekanlar kadar eğlencelisi yok" diyen Mischa, bir gece gidip dans ettiği Ulus 29'un Los Angeles'ta da açılmasını istiyormuş.
Belli mi olur; belki bir Türk yatırımcı, İstanbul'daki eğlence mekanlarını yurt dışına taşır...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA