Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Tüm gözler Ibiza’yı karıştıran Elif’in üzerinde

Geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan ismi, 23 yaşındaki Türk asıllı Avusturyalı model Elif Aksu'ydu. Ibiza'da sansasyonel bir olayın parçası olan Elif; önce sevgilisinin Ferrari'siyle kaza yapmış, sonra da sevgilisine ait özel jetle kaçmaya çalışmış. Genç modelin über süper ihtişamlı hayatına dair caps'ler yapıldı, olayı tiye alan yazılar yazıldı sosyal medyada. Hal böyle olunca, masalarda 'Abi kız taş gibi! Mutlaka takip et, fotoğrafları çok iyi' muhabbetleri dönmeye başladı.
Ben de hemen Instagram'da Elif'i takibe aldım ve hayatını incelemeye başladım. Japonya'da bungee jumping yapan, bakışlarıyla 'Sen neymişsin be!' dedirten Elif, dünyanın en iyi model ajanslarından The Next Models ile çalışıyor. Elif'le ortak arkadaşımız olan üç-beş Türk yakaladım, en kısa zamanda tanışmalıyız Elif...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA